.

.

New
FOMIYES 20pcs Набор от продукти За Грижа за косата Набор от Четки За Коса, Гребен За Чесане на Косата Фризьор-Стилист Гребен За Коса Прическа Гребен Стилист Въглеродните ?

FOMIYES 20pcs Набор от продукти За Грижа за косата Набор от Четки За Коса, Гребен За Чесане на Косата Фризьор-Стилист Гребен За Коса Прическа Гребен Стилист Въглеродните Гребен и Четка За Коса на фризьорски салони Набор

BGN 6.41

Сума
На склад

Четка за фризьорски салон с влажен избора : дръжка осигурява удобен захватНиско тегло и лесна за осъществяване.Пластмасов дразнящая гребен : е изработена от материал за и употреба.Гребен за сечение на косата Гребен гладка при използване и не поцарапает кожата на главата.Пластмасов дразнящая гребен : Тази фризьорски гребен, изработени от материали и е. - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване на гребен за коса.Масажът гребен за избор на опашката : пластмасов материал приятен за кожата и безопасно за косата и кожата на главата. - Материал : Пластмасов гребен за коса, професионален гребен за подстригване, набор от фризьорски салони за зъби, набор от гребени за подстригване на коса. -Дръжка осигурява удобен захват. Страхотна четка за коса за ежедневна употреба и за фризьорски салон. - Цвят : червен, набор от гребени за оформяне на косата. -Той осигурява приятна работа за кожата на главата, подигравателен пластмасов гребен. Страхотна четка за коса за ежедневна употреба в салони и фризьори разглаживающая гребен. гребен за фризьорски Този предмет е изработен от висококачествена пластмаса. -Креативен дизайн придава расческе елегантен външен вид женската гребени за коса. -Пластмасов материал приятен за кожата и безопасно за косата и кожата на главата, гребен, за да се грижи за опашката.

Характеристики

New

Продукти в категория