.

.

New
16 БР 8Големи Лъскави Панделки за Мажоретките, КН Лъскави Панделки за Коса с Еластични Завязками за Коса, Аксесоари за момичета-юноши, Жени, за Състезания по софтбол ?

16 БР 8Големи Лъскави Панделки за Мажоретките, КН Лъскави Панделки за Коса с Еластични Завязками за Коса, Аксесоари за момичета-юноши, Жени, за Състезания по софтбол на района, за Чирлидинга, Спортни (Сребрист)

BGN 1.00

Сума
На склад

Принципът на КН "клиентът преди всичко" изисква да сме фокусировались на качеството на продуктите, постоянно предоставяне на продукти с отлично качество ❤【Уникална мода 】 : Блясък banta-поздрави много нежна, и той също е много блести на ден, а през нощта изглежда като ярка Млечния път, когато е осветен. ❤【Многократно използване на】 : Лъкове за подбадривания са идеални за състезания по подбадриванию, а също така могат да се използват за украса на вашата стая и на коледни елхи. ❤【Че ще получите】 : 16 сребърни бантов за мажоретките размер на 8 инча.КН поставя клиента на първо място като свой основен приоритет на постоянно с реализацията на нови продукти. ❤【Отлично качество】 : Ние подобряваме процеса, за да повърхност banta е добре покрита с пайети. трайни еластични завязки за коса също са подходящи за жени гъста коса.Екологично чисти материали с горещо лепило приклеивает лък и черна еластична лента за коса.Материали доста добро качество могат да поддържат добра форма.Не се притеснявайте, че лък ще изчезнат, когато ти скочи и подбадриваете.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем, защото вашето удовлетворение е нашата отговорност.Моля, свържете се с нас навреме, ако имате някакви проблеми с качеството.

Характеристики

New

Продукти в категория