.

.

New
DOITOOL 20pcs Разделител Кутии, Кутии За Съхранение на Пластмасова Кутия За шкаф Чекмеджета За Съхранение на Грим с Кухненски Органайзер За Чекмеджетата Разделители, Ку?

DOITOOL 20pcs Разделител Кутии, Кутии За Съхранение на Пластмасова Кутия За шкаф Чекмеджета За Съхранение на Грим с Кухненски Органайзер За Чекмеджетата Разделители, Кутии За Грим Рафт За Шкаф за Домашно Разделител

BGN 2.33

Сума
На склад

-Размер : около 37x7x0,2 см / 14,54x2,75x0,08 инча регулируеми рафтовеОписание на продукта Органайзер за тоалетна масичка Makeup Тези безплатни комбинираната разделители за чекмеджета, направени от пластмаса.Универсален разделител чекмеджета, създаващ достатъчно място за багаж и по-ефективна икономия на място.Съдържание на пакета 20 x разделители за чекмеджета Характеристики -Цвят : розов пластмасов органайзер за чекмеджетата.Пластмасов разделител за чекмедже Те могат да бъдат както поотделно, така и в комбинация. -Материал : pvc регулируеми разделител за чекмеджета. -Свободна комбинация САМ за създаване на ефекта, който искате, кутии за дрехи.Рафтове за кухненски шкафове : свободна комбинация, създадена със собствените си ръце, за да създадете желания ефект.Регулируеми рафтове : дръжте вашите каси е чист и подреден, като ви спестява време в търсене на правилните неща. -Създаване на клон в кутии, за да запази всичко в ред Регулируеми прегради за чекмеджета.Регулируем рафт на гардероба : пластмасов материал, устойчив на абразия, за по-дълга употреба.Пластмасови организаторите : пластмасов материал, няма мирис и е безопасна за употреба.

Характеристики

New

Продукти в категория