.

.

New
Странична чанта за инвалидна количка с Подстаканником, Калъф за подлакътник на инвалидна количка, Аксесоари за Ходунков, Валяк, Електрически скутерных колички, Ид?

Странична чанта за инвалидна количка с Подстаканником, Калъф за подлакътник на инвалидна количка, Аксесоари за Ходунков, Валяк, Електрически скутерных колички, Идеален подарък за Деня на майката и бащата на Ден

BGN 10.13

Сума
На склад

【Нов дизайн】 Прост и щедър външен вид, дизайн с множество джобове, за по-голяма гъвкавост и организиране на вашите лични аксесоари, правят живота ви по-лесноОтидете ли в еднодневна екскурзия или да изпълнявате поръчки, този удобен и практичен чанта става идеалният спътник за всеки потребител на инвалидна количка. 【Многофункционален】 Тази чанта за инвалидни колички също служи подстаканником с джоб с ластик, който се държи здраво си напитка, без да се притеснявате за разливе.Страничните шевове чанти прошиты двойни шевове, но на места стресови въздействия засилени, за да може тя да издържат на ежедневна употреба от дълги години. 【Издръжлив и лесен】 Тази чанта за инвалидни колички, изработен от ултра силна найлон и се отличава с устойчивост и лекота. 【Практичност】 Пълен размер странична чанта за инвалидни колички е 14,2 × 7,5 инча, с 5 предни джобове, са отлични за носене някои малки предмети като телефон, портфейл, писалка, закуски, лекарства, калъф за очила и други вещи от първа необходимост. 【Удобно и лесно да бъде приложен】 Лепене и извличане на чанта за принадлежности за инвалидни колички се случва бързо и лесно благодарение на трайно регулируем ремням.

Характеристики

New

Продукти в категория