.

.

New
Alipis Finishing Organizer Списание Контейнер за битови кутия и Лакомства, които Съдържат вашите Контейнери за Подробности Бамбукови Кухненски Държачи За съхранение на Козме?

Alipis Finishing Organizer Списание Контейнер за битови кутия и Лакомства, които Съдържат вашите Контейнери за Подробности Бамбукови Кухненски Държачи За съхранение на Козметика Подреждане на прибори за Организиране

BGN 1.00

Сума
На склад

/ 9,43 X5,50 X2,36 инча Предмети-получаване на работния плотВ нея можете да сложите своите джаджи.Тава за горния бачка тоалетна малък по размер, но е достатъчно голяма, за да побере някои необходими вещи. - дървена рана, която може да ви даде усещането за естественост и комфорт бамбуков поднос с прибори за хранене.НАСТОЛНА КУТИЯ ще ви Позволи да се чувства чисто и комфортно, да се насладите на красотата на живота. -Той има желания обем и не заема място бамбуков поднос с прибори за хранене.Осъществяване на списък 1 х Бамбук кутия за съхранение Характеристики - Размер : 24,00 X14,00 X6,00 см.Описание на стоките на Съхранение и може да ви донесе усещането за естественост и комфорт. офис кутия за съхранение. - Цвят : каки с кухненски органайзер за съхранение.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ОФИС - Изработени от истинско дърво, за безопасността на вас и вашето семейство. - Конструкция без покритие го прави много удобен за повдигане и сгъване на нещата в бамбуков тоалетка.ТАВА за ГОРНИЯ бачка ТОАЛЕТНА - Материал е безопасен и не съдържа сложни вещества. - Материал : дърво, бамбук дървена штабелируемый тава. Им е удобно да се ползват, и не е нужно да го инсталирате.

Характеристики

New

Продукти в категория