.

.

New
Тава-Органайзер за централната конзола Luumtee, подходящ за последни модели 2022 2023 2021 Tesla Model 3/Y, Подлакътник, Скрит чекмеджето За съхранение, 1 бр. Силиконов поставка за Ч

Тава-Органайзер за централната конзола Luumtee, подходящ за последни модели 2022 2023 2021 Tesla Model 3/Y, Подлакътник, Скрит чекмеджето За съхранение, 1 бр. Силиконов поставка за Чаши 2021 Tesla Model 3/Y (4 бр.)

BGN 19.60

Сума
На склад

н В подстаканнике е подвижен мини-банка, която може да се използва като пепелник, кофа за боклук или кутия за съхранение.Осигурете ви допълнително двойно пространство за съхранение.Поставка за чаши може да държи чаша и други съдове за напитки. тава за кутия за съхранение на оръжие. Тава за централната конзола, 1 бр.След инсталацията, ако предната централна конзола твърде тугая, моля не натискайте прекалено силно, моля, свържете се с нас, ние ще осигурим замяна . [Индивидуален дизайн]✔️Кутия за съхранение на централната конзола, може лесно да се плъзга гладко нагоре-надолу и напред. В подстаканнике е подвижен мини-банка, която може да се използва като пепелник, кофа за боклук или кутия за съхранение. Силиконов поставка за чаши. Скрит чекмедже за съхранение на подлакътник.Поставка за чаши може да държи чаша и други съдове за напитки.Вътрешната облицовка от флокированного материал, бархатистая текстура, износостойкая и е устойчив на надраскване, устойчива на плъзгане, тези елементи безшумно се съхраняват по време на шофиране. [Материал на премиум] ✔️ е Изработен от висококачествен черен ABS-пластмаса, мека гума TPE. [Индивидуален дизайн]✔️Кутия за съхранение на централната конзола, може лесно да се плъзга гладко нагоре-надолу и напред. [Лекота на инсталиране на] ✔️ Монтаж и демонтаж на много прости, се поставят и изваждат лесно, само за няколко секунди, са подбрани, не е необходимо да се правят промени, не е нужно да се притеснявате за падане, след като се инсталира, когато и да е, нито е мръсно, просто е необходима влажна кърпа, за да го почистите.Вътрешната облицовка от флокированного материал, бархатистая текстура, износостойкая и е устойчив на надраскване, устойчива на плъзгане, тези елементи безшумно се съхраняват по време на шофиране. [Идеален]✔️Изключителен дизайн на най-новите модели на Tesla Model 3 и Model Y 2022 2023 2021 години на издаване, индивидуален монтаж, няма да се отрази на оригиналната функция на колата, ключът към поддържане на чистота на централната конзола. тава за кутия за съхранение на оръжие. [Материал на премиум] ✔️ е Изработен от висококачествен черен ABS-пластмаса, мека гума TPE. [Мощна функция]✔️Тези корита за централната конзола Tesla Model 3 / Y са много дълбоки, така че в тях да се поставят очила по-голям размер или химикалки и моливи, смарт телефони, портфейл, ключове, парковочная картичка, визитка, документ за самоличност, кърпички, червило, цигари, запалка, разписка, дъвки, USB диск, монети и т.

Характеристики

New

Продукти в категория