.

.

New
Винтове с Върха на ремък, Обтегач, Заключване за чанти, Обков за Шиене на Кожа, с Цип, Отточна тръба на шарнирна връзка Скоба, Спойка, Опаковане 101 бр.

Винтове с Върха на ремък, Обтегач, Заключване за чанти, Обков за Шиене на Кожа, с Цип, Отточна тръба на шарнирна връзка Скоба, Спойка, Опаковане 101 бр.

BGN 1.33

Сума
На склад

, 3x5 10 брМатериал : Винтове с посеребренным метален връх за набор от чанти, с катарама за колан здрав, няма ръжда.Можете да закупите 101 парче, включително винтове (размери 10 на 10 на винтовете на всеки размер) и 1 отвертка в опаковката. Размер : има 10 размери, моля, прочетете подробното описание.Винтове с топчета за презрамки, с катарами, Обков-брави за чанти, портфейли, играчки, часовници, Малки винтове за дърво, Шевни изделия от кожа, с цип, отточна тръба на шарнирна връзка скоба, спойка Материал : метал Цвят : сребърен Размер : М2,5x4 10 бр, М2,5x5 10 бр, М2,5x7 10 бр, М2,5x10 10 бр.Материал : Винтове с посеребренным метален връх за набор от чанти, с катарама за колан здрав, няма ръжда. малки винтове могат да се запази ценна луксозна чанта или колан, могат да се използват за ремонт на колани, чанти, портмонета, играчки, часовници и ремъците.Яка от една страна и напречен отвор от другата страна., винтове с плоска глава : М2,5x4 10 бр. малки винтове могат да се запази ценна луксозна чанта или колан, могат да се използват за ремонт на колани, чанти, портмонета, играчки, часовници и ремъците.Можете да закупите 101 парче, включително винтове (размери 10 на 10 на винтовете на всеки размер) и 1 отвертка в опаковката.

Характеристики

New

Продукти в категория