.

.

New
TWDYC Подложки за Рязане на Плоча Двустранно Гравировальная Дъска за Рязане Черга Ръчна изработка на Ръчни Инструменти

TWDYC Подложки за Рязане на Плоча Двустранно Гравировальная Дъска за Рязане Черга Ръчна изработка на Ръчни Инструменти

BGN 54.95

Сума
На склад

Нескользящая повърхността на основите държи здраво хартия, дължина 300 x 220 mmОпаковъчен лист : 1 * дъска за Рязане Забележка : Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния ефект, моля, се допуска отклонение на 1-3 см от ръчно измерване. 3-слойный PVC подложка с сандвич структура, не допускающий напукване или деформация.Описание : Името на продукта : Рязане ДоскаМатериал : Пластиквес : 113 гцвет : синиЙспецификация : 30*22 Смидеальный продукт : Подложка за рязане идеален продукт за любителите на изкуството и занаятите, както и за използване в работилница. Нескользящая повърхност : специален нескользящий подложка за бродерия гарантира, че не се увредят други повърхности при рязане на такива материали, като хартия и пощенски картички.Линиите на мрежата : Той има ясна линия на окото.Ръководства за маркиране : Ръководства за маркиране на режущем мат формат А4 позволяват да се намали и да се етикетират материали в съответствие с точни размери. Предотвратява подхлъзване нож и грешки при рязане.Запазва срокът на служба на ножове и точност на рязане.

Характеристики

30*22cm:
Ideal Product:
The cutting mat is the ideal product for art & craft hobbyists, as well as workshop use.
Non-Slip Surface:
The special non-slip surface craft mat ensures you don’t damage other surface areas, when cutting materials such as, paper and card.
Grid Lines:
It has clear grid lines.
Marking Guides:
The marking guides on A4 cutting mat let you can cut and mark your materials to accurate measure.
Packing list:
1*Cutting Board:
Notice:
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effectPlease allow 1-3cm deviation due to manual measurement
New

Продукти в категория