.

.

New
Адаптер за USB OTG-C 3.0 е обратно Съвместим с вашия Oppo Find X5 Lite за бърз и надежден използване на мултифункционални функции, като например клавиатури, флаш памети, мишки и ?

Адаптер за USB OTG-C 3.0 е обратно Съвместим с вашия Oppo Find X5 Lite за бърз и надежден използване на мултифункционални функции, като например клавиатури, флаш памети, мишки и т.н. (Бял)

BGN 2.00

Сума
На склад

0⭐ : Сверхскоростная пренос на данни USB 3Съвместим с всички устройства USB C.Какво е включено в комплекта⭐ : Ползвате този адаптер C USB OTG с 12-месечна гаранция и денонощно обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.●Осигурете храна на периферни устройства, USB устройства, за батерията на вашия смартфон или таблет с Android не разряжалась толкова бързо, колкото при други обикновени OTG-кабели. USB On-The-Go⭐ : Свързване и съвместимост Oppo Find X5 Lite с компютърна периферия, като например флаш-памет, клавиатура, център, мишка и др, прави си устройство, USB-C съвместими с USB-флашки и всички други USB устройства, поддерживающими USB On-The-Go.Кабел премиум-клас осигурява допълнителна здравина и не спутывается.Сверхскоростная пренос на данни USB 3. ⚡Професионален технология OTG, която е съвместима с вашия Oppo Find X5 Lite за свързване към контролера се свържете директно в пътя, комплект кабел и кабелен адаптер! (2 опаковки) ви Идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Разширете възможностите на вашия телефон, да му осигурява достъп до същите периферните устройства, USB, които улесняват използването на вашия КОМПЮТЪР!●Съвместим с клавиатура, мишки, usb-флашки, игрални контролери, почти всички USB-устройство, конфигурирани в OTG / On-The-Go ● Оригинален стандартизиран 4-инчов кабел гарантира най-добри резултати и улеснява достъпа.Здрав корпус от ABS-найлон⭐ : Иновативна разработка, изработена от здрав джанти ABS-пластмаса, осигурява издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Излъчване на файлове, филми с висока разделителна способност и песни на вашите устройства USB-C.Сверхскоростная пренос на данни USB 3.Съвместим с всички устройства USB C.Забележка : Това устройство не могат сами да подхранват своя Android смартфон или таблет.Какво е включено в комплекта⭐ : Ползвате този адаптер C USB OTG с 12-месечна гаранция и денонощно обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. Излъчване на файлове, филми с висока разделителна способност и песни на вашите устройства USB-C.

Характеристики

New

Продукти в категория