.

.

New
Корейската национална нашивка бродирани с флага на Южна Корея Е идеална за декорация на вашите дънки, шапки, чанти, сака и ризи.

Корейската национална нашивка бродирани с флага на Южна Корея Е идеална за декорация на вашите дънки, шапки, чанти, сака и ризи.

BGN 8.66

Сума
На склад

* Устойчивост на нанасяне на гарантирано шиенеСтъпка 3 : Инсталиране на температурата на ютията за памук.Ние също изпращаме чрез EMS. *Пере при умерена температура.Стъпка 6 : Завъртете дрехи отвътре навън и прогладьте сухи.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд чрез DHL Global Mail или Thailand Post. * Да Не се използва при неглаживаемых тъкани (с ниска температура на топене), като найлон, винил или кожа.Моля, пишете ни по електронната поща за повече информация. Забележка : Можете да шият или прогладить всички кръпки, които продаваме.Стъпка 5 : Проглаживайте в продължение на 20-30 секунди.Ние ще се опитаме да реши всеки проблем, който може да възникне.Благодаря за спирането, и не забравяйте да се запознаете с други забележителни продукти от чудото на Тайланд!.Стъпка 2 : Нанесете бродерия на лого на дрехи.RAREEASY - това е малък семеен бизнес, базиран в Тайланд.Ние водим по целия свят препоръчана въздушна поща, в рамките на 1-3 дни от момента на плащане.Аз се стремя да доставя висококачествени продукти по цял свят и дават възможно най-доброто обслужване на клиентите. * Не ОТБЕЛИВАЙТЕ.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ПРОСТ ДИЗАЙН Стъпка 1 : Спрей с вода върху обратната страна на бродерия на логото.

Характеристики

New

Продукти в категория