.

.

New
На плешката JIATAY, Набор от силиконови плешки (3 бр.), Козметична Гребло за грим, Мини-Бутилки Тонален крем, Бицепс Рамото за Бутилки (Малка, Средна и Голяма, Лилава)

На плешката JIATAY, Набор от силиконови плешки (3 бр.), Козметична Гребло за грим, Мини-Бутилки Тонален крем, Бицепс Рамото за Бутилки (Малка, Средна и Голяма, Лилава)

BGN 3.33

Сума
На склад

(Също така могат да се използват в миялна машина) погрижете се за краищата и ъглите на вашия бутилки. ❤ Конструкция лъжици и скрепер с две глави : използвайте лъжица, за да стреля конфитюри и салфетка, за да се разпространи конфитюри хляб / използвайте стъргалка, за да отстраните с вътрешната стена на бутилката, и използвайте стените на лъжица, за да шпиц останки от основите или конфитюри. използвайте стъргалка, за да отстраните с вътрешната стена на бутилката, и използвайте стените на лъжица, за да шпиц останки от основите или конфитюр. ★ Материали : изработен е от хранително-силикон, устойчив материал, който може да се използва за всички хранителни продукти и козметика, не съдържа BPA, е безопасен за здравето, гъвкави и могат да издържат на изпитанието на времето, дълъг експлоатационен живот. ★ Материали : изработен е от хранително-силикон, устойчив материал, който може да се използва за всички хранителни продукти и козметика, не съдържа BPA, е безопасен за здравето, гъвкави и могат да издържат на изпитанието на времето, дълъг експлоатационен живот.използвайте лъжица, за да стреля сладко, и салфетка, за да се разпространи мармалад и хляб. (Също така могат да се използват в миялна машина). ❤ Лесно се почиства - силиконова плешката е съвсем проста, препоръчително е ръчно пране, малко сапун и вода придават набор от силиконови плешки съвсем нов вид. ★ 3 идеалните размери : включително и на малки, средни и големи три измерения, достатъчно дълъг корпус и тясна глава за лесно извличане на последната капка (дори от продуктовата бутилка с малка дупка), подходящи за тонален крем, крем за лице, лосион за тяло, мед, конфитюри, кетчуп или всякакви бутилки. ★ Перфектен набор от плешки и разнообразие от цветове за избор, за да свали последната капка с мини-флакон за крема обем 15 мл или флакон с обем 1000 мл, тези мини-ламели три измерения могат лесно да се получи необходимия брой : D.

Характеристики

New

Продукти в категория