.

.

New
SWISSÖKOLAB V-Образна Подтягивающая Маска Лепенка за лифтинг на брадичката, Уменьшающий Двойна Брадичка, Маска за брадичката, V-Образен Подтягивающая лента за стягане н?

SWISSÖKOLAB V-Образна Подтягивающая Маска Лепенка за лифтинг на брадичката, Уменьшающий Двойна Брадичка, Маска за брадичката, V-Образен Подтягивающая лента за стягане на лице, Маска за шията, V-Образни Подтягивающие

BGN 7.79

Сума
На склад

Маска против стареене за брадичката с доказан ефект ? ХИПОАЛЕРГЕННИ ЛЕПЕНКИ за стягане на V-LINE Мек и удобен материал лента за стягане на лицето е безопасно за всички типове кожа.? СТАРЕЕНЕ МАСКА за БРАДИЧКАТА с клинично доказан ефект.Pink + зелена маска за стягане на V-образна линия, помощ за лифтинг на брадичката, уменьшающий двойна брадичка, маска за брадичката, подтягивающая контура на лицето, стягане лента за стягане на лице, маска за шията, лепенки за стягане на V-образна форма, маска за отслабване с 5 бр.Придайте на вашето лице, шията и брадичката стегнат и с нищо не сравнимо младежки вид!.Маска за лифтинг на брадичката - допринася младостта и сиянию на кожата.Придайте на вашето лице, шията и брадичката стегнат и с нищо не сравнимо младежки вид!. ? КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА МАСКА V LINE MASK - отлично решение за лифтинг на брадичката и врата.Можете да видите значително по-упругую линия на брадичката за няколко минути!Редовно използвайте v-образна маска, за да се постигне трайно ефект.Висококачествено, ефикасно и протестированная маска за лице v-образна форма демонстрира ефективност при 87% от нашите клиенти. ? СРЕДСТВО за НАМАЛЯВАНЕ на ДВОЙНА брадичка подхранва и овлажнява кожата.

Характеристики

New

Продукти в категория