.

.

New
Mobestech Pc 2 бр. Шаси с нож за металообработващи машини Тенис на Въздушен V-Образен процесор за Майнинга Голям Индустриален Кабел - -Радиатор за охлаждане на Кабела Охла?

Mobestech Pc 2 бр. Шаси с нож за металообработващи машини Тенис на Въздушен V-Образен процесор за Майнинга Голям Индустриален Кабел - -Радиатор за охлаждане на Кабела Охладител - Компютърно Вентиляторное Устройство

BGN 1.33

Сума
На склад

Мивка : - и вентилатор с живо охлаждане за различни битови или промишлени цели -Цвят : както е показано на фигура Диапазон на мощност електронни вентилатори за охлаждане : плюс-минус 15% от номиналната мощност на Вентилатора за охлаждане на ac Информация за стоки, охлаждащ Вентилатор променлив ток - това е един от най-добрите варианти за вас.Вентилатор с шарикоподшипником : Изработен е от професионална технология за гарантиране на надеждността на продукта и може да работи в продължение на дълго време. Мивка : - и вентилатор с живо охлаждане за различни битови или промишлени цели. - Изолиран и горенето на дизайна, той може да издържа на напрежение 500 в рамките на 1 минута охлаждане на процесора.Налягане на вятъра : 21 Радиатор настолен компютър.Охлаждащ вентилатор за компютър : Отлична производителност и охлаждане на корпуса на вашите компютри, е много стръмен и практичен.Охлаждащ вентилатор за компютър : Отлична производителност и охлаждане на корпуса на вашите компютри, е много стръмен и практичен.Компютърен охладител за дома : различава стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесна за инсталиране.Количество въздух : 210 Шарикоподшипниковых фен. - Специален дизайн, изпълнен в тънък умения.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения вентилятору one Quite Cooling. -Материал : PBT Срока на експлоатация на охладителя : 80 000 часа при температура на околната среда 25 градуса Компютърен охладител-Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което осигурява голямо удобство за вашия вентилатора за охлаждане.Пратката включва 2 x охлаждащ вентилатор Характеристики-Той е различен стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесна за инсталиране на професионални вентилатор за охлаждане.Компютърен охладител за дома : различава стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесна за инсталиране.Ток : 2 Вентилатора корпусного на гардероба.Въздушен охладител шаси : Конструкция с две шарикоподшипниками, има дълъг срок на служба и не е лесно разгражда по време на употреба.

Характеристики

New

Продукти в категория