.

.

New
Куфар, Кутия за инструменти, Професионално Съхранение, Водоустойчив Пластмасов За гараж, Алуминиева набор от инструменти промишлен клас, Многофункционален калъф ?

Куфар, Кутия за инструменти, Професионално Съхранение, Водоустойчив Пластмасов За гараж, Алуминиева набор от инструменти промишлен клас, Многофункционален калъф за инструменти, Определени за съхранение на инструменти,

BGN 0.67

Сума
На склад

4 Анти-кражба замковая ключалката с ключалката на замъка може да се самоблокирующейся и заключения. Голям капацитет, двупластова изчислено капацитетът се увеличава с 20%.Мрежести бомбета, допълнителни ребрата на корпуса на кутията, е най-добрата носеща способност. кутия за инструменти (без инструменти).Мрежести бомбета, допълнителни ребрата на корпуса на кутията, е най-добрата носеща способност.Трайно обтегач, огледално полиран хром обтегач е здрав и непроста. Конструкция с утолщением от ABS-пластмаса осигурява общата носеща способност. Анти-кражба замковая ключалката с ключалката на замъка може да се самоблокирующейся и заключения.Пратката включва : 1 бр. Голяма решетчатая кутия за части, пара кутии за детайли, голям капацитет, с горния капак. Голяма решетчатая кутия за части, пара кутии за детайли, голям капацитет, с горния капак. Голям капацитет, двупластова изчислено капацитетът се увеличава с 20%. Конструкция с утолщением от ABS-пластмаса осигурява общата носеща способност.

Характеристики

New

Продукти в категория