.

.

New
Професионален и семеен комплект от 5 стенни рафтове с размери 24 х 60 см от черна епоксидна тел с размер 5 инча. Използвайте като рафтове за съхранение в гаража, рестор?

Професионален и семеен комплект от 5 стенни рафтове с размери 24 х 60 см от черна епоксидна тел с размер 5 инча. Използвайте като рафтове за съхранение в гаража, ресторант, дом. Стелажи и място за съхранение. Срока

BGN 13.56

Сума
На склад

Опростете ежедневието си - тази стенни рафта supreme може да се използва за съхраняване на вашите неща и ги демонстрират на общественото внимание, като ви спестява време в търсене на точните теми и пространствотоОпростете ежедневието си - тази стенни рафта supreme може да се използва за съхраняване на вашите неща и ги демонстрират на общественото внимание, като ви спестява време в търсене на точните теми и пространството.Монтажни скоби с проводник с диаметър 1/4 килограм; включва в себе си крепежное обзавеждане за бетонни инсталация.Комплект от 5 рафтове за закрепване на линия тел.Идеален за ползване у дома, в ресторанта, в търговски цели, склад, кухня, гараж.Специална окачена конструкция осигурява достатъчен въздушен поток около съдържанието на рафтовете.Комплект от 5 рафтове за закрепване на линия тел.Идеален за ползване у дома, в ресторанта, в търговски цели, склад, кухня, гараж.Направете живота си по-лесно и по-удобно с помощта на тази високо качество на търговската рафтове.Монтажни скоби с проводник с диаметър 1/4 килограм; включва в себе си крепежное обзавеждане за бетонни инсталация.Специална окачена конструкция осигурява достатъчен въздушен поток около съдържанието на рафтовете.

Характеристики

New

Продукти в категория