.

.

New
Hanfetch Органайзер за съхранение на прежди, Чанта за плетене, Раница с Голям Размер с Люверсами, Преносима Чанта за плетене на една Кука, Пазител на Прежда за Чилета Пр?

Hanfetch Органайзер за съхранение на прежди, Чанта за плетене, Раница с Голям Размер с Люверсами, Преносима Чанта за плетене на една Кука, Пазител на Прежда за Чилета Прежда, Куки за плетене, спици и други аксесоари

BGN 23.99

Сума
На склад

Клон на задната част на чантата е подходящ за списания и i Pad ?Е изработена от 100% стеганого памук, който е лек, но здрав, с разнообразни пъстри модели.Ластични въжета за съхранение на игли.Клон на задната част на чантата е подходящ за списания и i Pad. ? Голям капацитет и отделения вътре, за правилната организация на чилета прежда. ? Голям капацитет и отделения вътре, за правилната организация на чилета прежда. ?Голямо предно отделение с цип с множество външни джобове за вязальных куки и две запирающимися вътрешни джобове за предотвратяване на загуба на малки аксесоари.Три запирающихся вътрешни джоба за малки аксесоари.Удобни за вашите текущи проекти.Предлагат се в различни цветове.?Е изработена от 100% стеганого памук, който е лек, но здрав, с разнообразни пъстри модели. ?Четири люверса, за теглене от всяка страна и двустранен цип в горната част на раницата.Три запирающихся вътрешни джоба за малки аксесоари.Ластични въжета за съхранение на игли. ?Четири люверса, за теглене от всяка страна и двустранен цип в горната част на раницата. ?Два дълбоки странични джоба за мобилни телефони, игли и други аксесоари.Удобни за вашите текущи проекти.

Характеристики

New

Продукти в категория