.

.

New
Дървени гимнастически халки Vulken с брой регулируеми презрамки. Олимпийските кръгове 1,25 инча за основният тренировка, кроссфита, тренировка със собственото си тегл?

Дървени гимнастически халки Vulken с брой регулируеми презрамки. Олимпийските кръгове 1,25 инча за основният тренировка, кроссфита, тренировка със собственото си тегло. Пръстени за домашен фитнес с 8,5-футовыми ремъци

BGN 26.06

Сума
На склад

[Система за бързо регулиране на дължината и изравняване] Регулиране на дължина се осъществява лесно и бързо, благодарение на набивным цифрово петлям на двуслойни ремешках, които осигуряват постоянна дължина при всяко ползванеПовече не си губете времето за многократно изравняване на пръстените"!Осигурете си плавен и ефективен процес на тренировки на ринга. [Допълнителни опции за закрепване] В комплект гимнастика на пръстените VULKEN влиза врати закопчаване, което ви позволява да се засилят нашите пръстени за фитнес здрава врата.Предимства на система за бързо регулиране и изравняване VULKEN : Бързо приспособяване и изравняване на дължината по време на тренировка на Отпечатаните цифри за ремешках са предназначени за бързо и прецизно определяне на необходимата ви дължина на тренировка, както и за осигуряване на идеалната симетрия на пръстените по височина. [Гимнастически халки 1,25 инча за упражняване на сила по-добро захващане] диаметър на пръстена 1,25 инча (32 мм), включва две ленти за ръце.Освен това, по време на упражнения с фитнес пръстени ви няма да попречи на допълнителни ремъци.Същата дължина за тренировки, че и тези 17-футови еднослоен колани Нашата полезна дължина на каишката за тренировка е до 8,5 метра при монтаж на 17-футови еднослоен колан с помощта на кулачковой ключалката трябва да се носят колан на точката на закрепване, а след това до конец каишка през ключалката, за да се получи кръг, следователно, максимална дължина на 17-подножието на колана на сглобени е около 8,5 фута. на Помещение включва : Дървени пръстени x 2 номерирани полиэстеровых колан x 2 Карабина x 4 тренировъчни дръжки x2 Ножных колан x 2 врати закрепване x1 Ръководство за създаване на x с 1. Допълнително оборудване за упражнения със собственото тегло също така предлагаме спортни дръжки, краката колани и врати планина, за да го приближи, не само за фитнес на пръстените", но и за вашите колани за упражнения със собствено тегло!Вдигнете обучението си на ново ниво с VULKEN!Предимства на тренировки за олимпийските пръстени Тренировка на пръстените VULKEN gym - чудесен начин да се намери баланс между основната сила, подвижност и сосредоточенностью.Дървени пръстени са идеални за набирането на пръстен, лицеви опори, навеждане на пръстен, гимнастика реда на пръстен, изпомпване на мускулите, с гърди, предно лост на пръстен, v грайфери, коремни преси в обратен ред, висящи изкачвания на краката и т.

Характеристики

New

Продукти в категория