.

.

New
Дарявате Любов и на Безплатни Прегръдки, Имам Температура на Чаша, Магическа Чаша Кафе, Керамична Чаша за Чай, Персонализиран Подарък за Офис, Дом, Жени, Мъже, 11 Грам?

Дарявате Любов и на Безплатни Прегръдки, Имам Температура на Чаша, Магическа Чаша Кафе, Керамична Чаша за Чай, Персонализиран Подарък за Офис, Дом, Жени, Мъже, 11 Грама

BGN 2.00

Сума
На склад

Размер на 3Персонализация - Вие все още се опитвате да разберете какво се получи?Тази магическа халба е подходящ за рожден ден, далеч, Ден на майката, Ден на Св.Идеален за приготвяне на кафе, чай, горещо какао, горещо мляко и т.За да удължите срока на услугата, се препоръчва да се правят ръчно пране след пиене. Валентин, Ден на учителя, Коледа, Деня на благодарността и така нататък. е подходяща за използване на хранене масичката за кафе.Материал - керамика.2 на" x 3,7"; 11 грама / 330 мл. 11 унции, с Променящ се Цвят Чаша, Керамика Чашата за Кафе, Забавни Магически Чаши, Подаръци за мама, Татко, Приятел, Уникален Фестивал, 1 бр. Промяна на цвета, чувствително на топлина - Когато нашата магическа чаша е празна или пълна със студена течност, чаша се променя незначително, а когато наливаете гореща течност, температурата на която надвишава температурата на впръскване > 60 °, в нея се появява вашата индивидуална фигура в продължение на няколко секунди.Поводи - Керамична чаша, с променящ се цвят, има солидна конструкция и температурна устойчивост, предотвращающую изгаряне.

Характеристики

New

Продукти в категория