.

.

New
Подаръци Елингтън Хубава Настолна Лампа led нощна светлина, За да се Учат на Сладък Животни|Преносима Сгъваема Акумулаторна Лампа Детска Лампа|Регулируема Led Лампа ?

Подаръци Елингтън Хубава Настолна Лампа led нощна светлина, За да се Учат на Сладък Животни|Преносима Сгъваема Акумулаторна Лампа Детска Лампа|Регулируема Led Лампа за четене за деца на Студенти|Коледа, рожден Ден (Сив)

BGN 1.33

Сума
На склад

Бяла светлина не уморява очите. обхват на движение 360 ° гарантира, че можете да регулирате ъгъла на наклона и зона за осветление в съответствие с вашите нужди.Настроение осветление, чередующееся между 3-4 цветове, създава релаксираща сцена.Безопасен за децата и очите.USB батерия (включена в комплекта) от вътрешната страна на опаковката на кутията.Led подсветката е приятна и не причинява болка на очите.Led корона лесно да се регулира.Подходящо допълнение, помага на децата да се съсредоточи.Сладък дизайн лице да вдигне настроението на бюрото си в кабинета. 3 лесни режима на осветление.Уникален подарък за всеки повод.Прави го идеален за сервиране на масата, за да вдигне атмосферата.Никакви проблеми с купуването на нови батерии. ❤️ [Сладък дизайн] Сладък дизайн на животните.Настолна лампа може да се движи, за различни цели. Светлина трае до 30000 часа.Приятен дизайн, който ще бъде добър компаньон за училище за деца. ?[Осветление за настроението] Скъпа муцуната на животното повдига настроението за по-добра концентрация и учене. ⤵ [Корекция на 360 °] led подсветка, можете свободно да се регулира в съответствие с най-добрия си преглед и ъгъла на наклона.

Характеристики

New

Продукти в категория