.

.

New
Zerodeko 2 бр. Бутилка-спрей за Абсент, Пътен Диспенсер с Мини-Инструменти, Бутилка-Спрей За Парфюм, Пътен Спрей за Парфюм, Стъклени Бутилки-опаковки, Бутилка-спрей за Ма?

Zerodeko 2 бр. Бутилка-спрей за Абсент, Пътен Диспенсер с Мини-Инструменти, Бутилка-Спрей За Парфюм, Пътен Спрей за Парфюм, Стъклени Бутилки-опаковки, Бутилка-спрей за Мартини, Стъклени Бутилки, За да Биттера, за да

BGN 0.67

Сума
На склад

-Избраният материал е здрав и устойчив, лек и красив, удобен, се усеща в празното распылителе за спиртни напиткиБУТИЛКА-спрей BITTERS - Избраният материал е здрав и устойчив, лек и красив, приятен на допир.Описание на продукта Martini mister It е много практичен за употреба.ПРЕНОСИМА БУТИЛКА със спрей - ????【 MARTINI MISTER 】 : ????на възход бутилки bitters стават важен барным инструмент за домашни или професионални бармани търговски барове, където се сервира разнообразие от класически коктейли.Стъклена бутилка-спрей за биттерса Тази бутилка за биттерса е направена от висококачествен материал, издръжлив и практично, че е здрава за по-дълга употреба.Удобен за използване.Пластмаса, Стъкло.Помага за запазване на бутилка bitters прясна Bitters За барман.МИНИ БУТИЛКА С пистолет - тази бутилка за биттера класическата форма на комплимент към вашия вино и декор.Пратката включва 2 бутилки за биттера Характеристики -Размер : 12,20 X2,80 X2,80 см/4,79 X1,10 X1 Бутилка за биттера за барман.бутилка за биттерса многократно използване на Декоративна и изящна бутилка за биттерса е много подходящ за приготвяне на коктейли, в нея можете да съхранявате съставки за приготвяне на различни напитки. подарък за деня на бащите, подаръци за приятелите на младоженеца, татко или баба коктейли в живота си. - Използвайте го като флакон за парфюм, идеален за съхранение на някои от любимите си парфюми, без да е необходимо да носите със себе си цяла бутилка мартини-вермут.

Характеристики

New

Продукти в категория