.

.

New
Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с Blackview BV6600 (калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф за стилуса, Преносим самоклеящийся титуляр за стилус за Blackview BV6600 - Черн?

Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с Blackview BV6600 (калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф за стилуса, Преносим самоклеящийся титуляр за стилус за Blackview BV6600 - Черно jet black

BGN 5.30

Сума
На склад

? [ТЪНЪК И ЕЛЕГАНТЕН] с дебелина от едва 2 мм, Stylus Porta Pouch няма да спре да защитава вашия стилусВие дори можете да го използвате като титуляр за писалка.Вие дори можете да го използвате като титуляр за писалка.? [ПРЕНОСИМИ] джоб за стилус Box Wave, който е съвместим с Blackview BV6600.Калъф за стилуса Box Wave е Съвместим с Blackview BV6600.Сега у вас може да бъде надежден калъф за съхранение на вашия стилус, с помощта на Box Wave Stylus Porta Pouch!Носете стилус навсякъде дискретно и сигурно заедно с устройството BV6600! никога повече не си губете го!Сега можете да носите вашия стилус, заедно с BV6600 в този удобен джоба.Изработена от еластична тъкан, така и от модерния изкуствена кожа, за да се създаде този елегантен ръкав, подходяща за всеки повод!СЪВМЕСТИМ с писалката. ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто махнете отметката от скеле и залепете самоклеящуюся втулка върха на всяка чиста повърхност. ? [УНИВЕРСАЛЕН] СЪВМЕСТИМ с писалката.Можете да се облечете на вашия калъф или на самия BV6600!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!.Можете да се облечете на вашия калъф или на самия BV6600!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!. ? [ИЗИСКАН] е Изработена от еластична тъкан и модерен изкуствена кожа, което прави този елегантен ръкав подходяща за всеки повод!. ? [ИЗИСКАН] е Изработена от еластична тъкан и модерен изкуствена кожа, което прави този елегантен ръкав подходяща за всеки повод!.

Характеристики

New

Продукти в категория