.

.

New
Teamkio 18 бр., Пинцети за премахване на Комедони, Пинцети за Маникюр, Комплект Клещи за нокти, за Премахване на черни точки, Акне, Професионален Набор от Пътни Инструмен?

Teamkio 18 бр., Пинцети за премахване на Комедони, Пинцети за Маникюр, Комплект Клещи за нокти, за Премахване на черни точки, Акне, Професионален Набор от Пътни Инструменти от Неръждаема Стомана с Кожен калъф

BGN 10.19

Сума
На склад

Машина за рязане на ноктите ◆ Инструменти за педикюр, не предизвикващ усещане◆Те са произведени с голямо внимание, за да ви осигури най-добрите резултати, така че може да се прилага непосредствено върху кожата. Идеалният подарък за жени и мъже. ◆ Висококачествена маникюр, определени от неръждаема стомана ◆ Всички инструменти маникюрно-педикюрного комплекта са изработени от хирургическа стомана дерматологического клас, което осигурява безопасна spay, предпазва от корозия и намалява риска от инфекции.Това е и идеален подарък (за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Хелоуин), за семейството и приятелите.Малък и елегантен дизайн, можете да се насладите на грижите за ноктите по всяко време и на всяко място!". ◆ Уникален подарък ◆ искате да направите подарък с отлично качество, който ще бъде уникален и запомнящ се, за да направи изненада за вашите семейства и приятели.Двустранен нажимная дръжка с един ръб.V-образна форма машинка за кожичките.Пила за ноктите на пръстите на краката.Това е един наистина уникален подарък за себе си, любов, семейство и приятели!.Пинсети за вежди.Диагонал на пишеща машина за рязане на ноктите.Нож за почистване на кожата.Един добър помощник за маникюрного салон, вие можете да направите вашите нокти в домашни условия, дори без маникюрного салон!. 2 х Преки педикюрных на ножа. ◆ Леки и Преносими Инструменти за Маникюрных ножица◆Комплект клещи за нокти се предлага с преносим калъф от изкуствена кожа, която лесно се отваря с натискане на бутон.Той е толкова лек, че можете да лесно да си вземете и куфар със себе си навсякъде.Нескользящий дизайн, не е лесно пада .Малкият размер на своята практика го прави преносим и лек, лесен за носене, тя е много подходяща за пътуване и ежедневие!. ◆ Многофункционален комплект за грижа 18 в 1 ◆ Маникюр, педикюр, корекция на веждите, защита от акне, ексфолиране и т.Ковыряние в ушите.Четырехкольцевой навити на перваза.Моля, поглезете себе си с домашно спа-салон за педикюр.Ергономичен дизайн, заоблен ръб нож е подходящ за нокти. ◆ Многофункционален комплект за грижа 18 в 1 ◆ Маникюр, педикюр, корекция на веждите, защита от акне, ексфолиране и т.Моля, поглезете себе си с домашно спа-салон за педикюр. ◆ Уникален подарък ◆ искате да направите подарък с отлично качество, който ще бъде уникален и запомнящ се, за да направи изненада за вашите семейства и приятели. ◆ Висококачествена маникюр, определени от неръждаема стомана ◆ Всички инструменти маникюрно-педикюрного комплекта са изработени от хирургическа стомана дерматологического клас, което осигурява безопасна spay, предпазва от корозия и намалява риска от инфекции.

Характеристики

New

Продукти в категория