.

.

New
Дебел Нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с Изготвени от ръцете Сърца за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

Дебел Нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с Изготвени от ръцете Сърца за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

BGN 33.44

Сума
На склад

Вие сте в центъра на вниманието клас по йогаМожете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате.Ще можете по-свободно да се обучават на него, който по-безопасни и издръжливи в сравнение с по-меки от други конвенционални постелки за йога. ★ 100% нетоксичен, мек и нескользящий килимче за йога, вие наистина искате да имате такъв?Използването на висококачествени материали TPE не съдържа вредни химикали и по-безопасно от традиционните постелки за йога.Ние ще бъдем максимално защитава вашите интереси. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място.В нашия магазин има много модели.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода.Предната и задната страна са изпълнени с плъзгане обработка, което в голяма степен гарантира сигурността.Материал TPE 100% нетоксичен и безопасен за използване.Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе си.★ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE. ★ [Указания за почистване на вашия] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.Какво чакате?Елате и си изберете! ★ Размер ★ 72x24 инча /183x61 см x 0,6 cm (дебелина 0,6 см) ★ Вид на материала ★ килимче за йога, изработена от висококачествен материал, TPE, TPE е с висока плътност и еластичност.Идеалният модел отговаря на идеала ви. ★ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление.Дебелина 1/4 инча осигурява приятно чувство на крака, а меката възглавница и може да ви предпази от нараняване.Имаме множество шаблони. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.

Характеристики

New

Продукти в категория