.

.

New
Unicey 100 точки с хубав модел, дебел нескользящий подложка за упражнения и фитнес 1/4 за Йога, Пилатес и фитнес-упражнения на пода (61x183 см)

Unicey 100 точки с хубав модел, дебел нескользящий подложка за упражнения и фитнес 1/4 за Йога, Пилатес и фитнес-упражнения на пода (61x183 см)

BGN 2.33

Сума
На склад

Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака и го прави по-удобенЗаради цвета на дисплея цвят модел, който всички виждат, може да има някои отклонения, всичко зависи от самия продукт, надявам се, вие можете да разберете.Ще можете по-свободно да се обучават на него, който по-безопасни и издръжливи в сравнение с по-меки от други конвенционални постелки за йога. ✔[Изискани и разнообразни щампи] : отпред, изобразени изискани модели. ✔ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление.Бъдете внимателни, не го излагайте на продължително излагане на слънце. ✔ [Описание опаковка] : Нашият мат предлага безплатен цилиндрическим чанта за съхранение и каишка за съхранение.Имаме множество шаблони. ✔[Инструкция за почистване] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.Различни стилове, модели ви позволяват винаги да изберете този, който ви от нашия магазин.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе си.✔ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE.

Характеристики

New

Продукти в категория