.

.

New
Прибиращ Прът за закачалки за дрехи от Подвижните железопътни за кабинет 30-80 см, Регулируем прът за закачалки за панталони от неръждаема стомана (Размер: 700 мм/27,56 ин

Прибиращ Прът за закачалки за дрехи от Подвижните железопътни за кабинет 30-80 см, Регулируем прът за закачалки за панталони от неръждаема стомана (Размер: 700 мм/27,56 инча)

BGN 39.48

Сума
На склад

Той ще играе важна роля в килера си и гардероба сиТя е здрава и е безопасна за употреба.Всяка закачалка за дрехи работи независимо.Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми при използването на продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща. Уникална закачалка за гардероб - нашата прибиращ се шкаф с чекмеджета, подходящ за шкафове или гардеробных различна дълбочина, предотвратява смятие дрехи, допринася за вентилация, запазва дрехите са сухи и пести място в шкафа, тази закачалка за гардероб-една двойка, която може да се превърне за вас е нов опит.Всяка закачалка за дрехи работи независимо.Развешивание дрехи - най-добрият начин да се избегне намокания.Здрава закачалка за панталони : Тази закачалка за гардероб е изработен от неръждаема стомана 201 и ABS-пластмаса, и улей, изработен от екологично чист ABS-материал, притежаващ висока степен на стабилност, здравина и дълъг живот. Дължина закачалки могат свободно да се регулира в съответствие с различните шкафове.Закачалка за дрехи - най-добрият начин да се избегне намокания.Добре дошли в нашия магазин1.Можете също така да прави предложения за продукта, ние ще продължим да се развиваме. Комбинираната аксесоари гардероб за дневна пълно използване на пространството и осигуряват функция окачване на дрехи, която е удобна за съхранение и носене на ръка, при това на всяка закачалка за дрехи работи независимо.Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми при използването на продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща.Съвети : При ръчно измерване може да бъде грешка 0,1-1 см, моля, обърнете се към самия продукт.Сверхпрочная сушилня : резултатите от експериментите показват, че носеща способност надвишава 25 кг, което е около 30-40 чифта дънки, и тя все още може плавно да се плъзга. Прибиращ се закачалка за дрехи : Стилен и изчистен дизайн в комбинация с аксесоари за дома гардероб позволява да се използва разумно пространство, има функция за теглене на дрехи и е удобна за съхранение и употреба.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И многоцелеви : Има добра функция дърпа, за да се мотае якета, панталони, шалове, кърпи и вратовръзки. С добра функция на теглене, върху него може да се мотае, якета, панталони, шалове, кърпи и вратовръзки.Максимално използвайте пространство. Телескопичен прът за кабинет лесен и гъвкав, с инструменти за монтаж принадлежности.Той ще играе важна роля в килера си и гардероба си.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Телескопична полюс за гардероб Материал продукти : алуминиева сплав, подходяща за : всекидневна, спалня, ресторанта, хотела, нощен клуб и т. Когато времето е влажно, можете да изтъкне чекмедже на гардероба, за да направят дрехи дишаща и намаляване на нейното количество.Тя е здрава и е безопасна за употреба.

Характеристики

Condition:
100% brand new
Item Type:
Wardrobe Telescopic Pole
Product material:
aluminum alloy, ABS
Suitable for:
living room, bedroom, restaurant, hotel, nightclub, etc.
packing list:
1x wardrobe telescopic rod:
4 screws:
We value every customer's shopping environment:
1. If you have any questions about the product, you can contact our customer service, your trust is our pursuit.:
Tips:
There may be 0.1-1cm error in manual measurement, please refer to the actual product.
2. There may be a slight color difference between the recording resolution and the screen, please refer to the actual color. :
New

Продукти в категория