.

.

New
DSFEOIGY 5 бр. Закачалки За панталони, Закачалка за дрехи От Матирана Алуминиева Сплав, Бесследное Рокля, Панталони, Закачалка за кърпи, Гардероб (Цвят: A)

DSFEOIGY 5 бр. Закачалки За панталони, Закачалка за дрехи От Матирана Алуминиева Сплав, Бесследное Рокля, Панталони, Закачалка за кърпи, Гардероб (Цвят: A)

BGN 0.33

Сума
На склад

Лека конструкция, здрава носеща способностИзработен от алуминиева сплав, издръжлива и красива., Закачалка е подходящ за всички видове мокри и сухи тъкани.повърхността на закачалки гладка и няма да доведе до това, че дрехите помнется.Подходяща за шалове, кърпи и т. се използва като закачалка за панталони, закачалка за панталони и още веднъж закачалка за панталони.Изработен от алуминиева сплав, издръжлива и красива.Антикоррозийный, не се страхува от вода, не ръждясва.повърхността на закачалки гладка и няма да доведе до това, че дрехите помнется.Той може да работи с тънки бретельками, шелками и шифоном., Закачалка е подходящ за всички видове мокри и сухи тъкани. се използва като закачалка за панталони, закачалка за панталони и още веднъж закачалка за панталони.За да проверите за леггинсов, дънки, рокли, поли, туризъм и официални събития.Той може да работи с тънки бретельками, шелками и шифоном. Той е много подходящ за апартаменти, вили, резиденции, хотели, идеи сезонно съхранение, закачане на дрехи в зависимост от вида.Дори и най-деликатна дрехи можете да запазите гладка и без бръчки. се използва като закачалка за панталони, закачалка за панталони и още веднъж закачалка за панталони.Антикоррозийный, не се страхува от вода, не ръждясва.повърхността на закачалки гладка и няма да доведе до това, че дрехите помнется.Подходящ за камзола, рокля, сако, палто, панталони, пуловери и т.Подходящ за камзола, рокля, сако, палто, панталони, пуловери и т.Той може да работи с тънки бретельками, шелками и шифоном.Характеристики : лек дизайн, здрава носеща способност.Подходяща за шалове, кърпи и т.Изработен от алуминиева сплав, издръжлива и красива.

Характеристики

New

Продукти в категория