.

.

New
Закачалка за гардероб Подвесная барабани 30-80 см Прибиращ се Закачалка за панталони Прибиращ се закачалка за дрехи и Домакински барабани за панталони От бял неръжд?

Закачалка за гардероб Подвесная барабани 30-80 см Прибиращ се Закачалка за панталони Прибиращ се закачалка за дрехи и Домакински барабани за панталони От бял неръждаема стомана, Водач за дрехи Употреба (Размер: 700

BGN 59.51

Сума
На склад

Той ще играе важна роля в килера си и гардероба си Може да има малка разлика в цвета между резолюция на запис и на екрана, моля, обърнете се към самия цвят.Максимално използвайте пространство. С добра функция на теглене, върху него може да се мотае, якета, панталони, шалове, кърпи и вратовръзки.Той ще играе важна роля в килера си и гардероба си.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И многоцелеви : Има добра функция дърпа, за да се мотае якета, панталони, шалове, кърпи и вратовръзки. Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние се стремим към вашето доверие. Максимално използвайте пространството и оставете достатъчно място за други цели.Закачалка за дрехи - най-добрият начин да се избегне намокания. Прибиращ се закачалка за дрехи : Стилен и изчистен дизайн в комбинация с аксесоари за дома гардероб позволява да се използва разумно пространство, има функция за теглене на дрехи и е удобна за съхранение и употреба.Съвети : При ръчно измерване може да бъде грешка 0,1-1 см, моля, обърнете се към самия продукт.Добре дошли в нашия магазин1. съдържание на Пакета : 1x телескопична пръчка за гардероба4 винт Ние ценим значително покупателната среда на всеки покупателя1.Сверхпрочная сушилня : резултатите от експериментите показват, че носеща способност надвишава 25 кг, което е около 30-40 чифта дънки, и тя все още може плавно да се плъзга.Всяка закачалка за дрехи работи независимо.Всяка закачалка за дрехи работи независимо. Дължина закачалки могат свободно да се регулира в съответствие с различните шкафове.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И многоцелеви : Има добра функция дърпа, за да се мотае якета, панталони, шалове, кърпи и вратовръзки.Ние ще ви предоставим най-доброто решение.Развешивание дрехи - най-добрият начин да се избегне намокания. Комбинираната аксесоари гардероб за дневна пълно използване на пространството и осигуряват функция окачване на дрехи, която е удобна за съхранение и носене на ръка, при това на всяка закачалка за дрехи работи независимо. Прибиращ се закачалка за дрехи : Стилен и изчистен дизайн в комбинация с аксесоари за дома гардероб позволява да се използва разумно пространство, има функция за теглене на дрехи и е удобна за съхранение и употреба.Ние ще ви предоставим най-доброто решение.Тя е здрава и е безопасна за употреба.Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми при използването на продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща.Тя е здрава и е безопасна за употреба.Можете също така да прави предложения за продукта, ние ще продължим да се развиваме.Сверхпрочная сушилня : резултатите от експериментите показват, че носеща способност надвишава 25 кг, което е около 30-40 чифта дънки, и тя все още може плавно да се плъзга.Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми при използването на продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща.

Характеристики

Condition:
100% brand new
Item Type:
Wardrobe Telescopic Pole
Product material:
aluminum alloy, ABS
Suitable for:
living room, bedroom, restaurant, hotel, nightclub, etc.
packing list:
1x wardrobe telescopic rod:
4 screws:
We value every customer's shopping environment:
1. If you have any questions about the product, you can contact our customer service, your trust is our pursuit.:
Tips:
There may be 0.1-1cm error in manual measurement, please refer to the actual product.
2. There may be a slight color difference between the recording resolution and the screen, please refer to the actual color. :
New

Продукти в категория