.

.

New
Инструмента за сваляне на керемиди от покрива - една Проста смяна на керемиди с помощта на гребец пирони, монтировки, змия за покриви, зареждащ бункер и инсталатора

Инструмента за сваляне на керемиди от покрива - една Проста смяна на керемиди с помощта на гребец пирони, монтировки, змия за покриви, зареждащ бункер и инсталатора пирони за ремонт.

BGN 1.33

Сума
На склад

Просто преместете върха на нокът към долната част на пирон и завъртете кровельную змейку лесно да извади гвоздея от покриви дранки Корона с прорези за нокти помага лесно да оформите ноктите.Ние се стремим да реши вашите проблеми ефективно. 【Дизайн на върха на нокът】 Преместване на върха на нокът под ноктите и завъртете кровельную змейку да пускам нокти.Излишно керемиди и ноктите може лесно да се премахне.Дизайнът е "Две в едно", което е лесно за носене на покрива за работа.Ако имате някакви проблеми при използването на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Е идеален за самостоятелно или професионална употреба】 Независимо дали сте собственик на къща или професионален кровельщиком, нашите покривни инструменти ще станат идеално допълнение към вашето инструменти.Направете ремонт на покриви е лесна работа с помощта на нашата висококачествени керемиди, покриви змия и инструмент за премахване на херпес зостер.Предимства : Уникален дизайн, гъвкавост и удобство за носене, Лесен за работа и повишава ефективността на работа и предпазва пръстите от нараняване Лесна употреба : 1. Змия покривът е достатъчно здрав, за да издържа на удари с чук. нашият инструмент "змия за керемиди" е изработен от закалено стомана материал с антикоррозийным покритие и полирани отвън. 【Ефективен инструмент за ремонт на покрива】 Спестете време и усилия с помощта на нашето устройство за премахване на херпес зостер, гребец пирони за дранки и монтировки дранки. Дизайн на върха нокът изисква само да преместите парче нокът към долната част на пирон и завъртане на инструмента "змия на покрива", за да лесно да извадя ноктите. 【Дизайн фуги за нокти】 Дизайн фуги за нокти ще ви помогне лесно да публикувате пирони и плавно се вграждат ги в ограничено пространство.

Характеристики

New

Продукти в категория