.

.

New
Kleenplus 1,7X2,6 инча. Нашивка с Флага Естония, Военно-Тактически Знаме, Емблема, Униформа, Костюм, Дойде Железни Ивици, Националното Знаме на Страната, Бродирани Апликаци?

Kleenplus 1,7X2,6 инча. Нашивка с Флага Естония, Военно-Тактически Знаме, Емблема, Униформа, Костюм, Дойде Железни Ивици, Националното Знаме на Страната, Бродирани Апликации, Икона

BGN 1.67

Сума
На склад

Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпкиРазходите за обратна доставка се заплаща от купувача.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Ако има проблем, пишете ни!Ние се радваме да помогнем.Размер : 1,7/8 X2,6/8 инча/ е показано на следващата фигура.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност. Гаранция за 100% удовлетвореност.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.

Характеристики

New

Продукти в категория