.

.

New
Kleenplus Красива Жълта Нашивка като Цветове на Череша, на Бродирани Иконата, Желязо Пришитая Емблемата на Сака, Дънкови Панталони, Раници, Стикер на Дрехи, Ленти с Цвет?

Kleenplus Красива Жълта Нашивка като Цветове на Череша, на Бродирани Иконата, Желязо Пришитая Емблемата на Сака, Дънкови Панталони, Раници, Стикер на Дрехи, Ленти с Цветовете на Сакуры, Декоративен Ремонт

BGN 3.96

Сума
На склад

Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на паритеАко има някакви проблеми, уведомете ни!Ние се радваме да помогнем.Размер : 2,3/8 X2,3/8 инча / е Показано на следващата фигура.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане. За гарантиране на 100% удовлетворение. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на пластира. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате.Инструкции за гладене : . Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на обратната страна на плата.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща в малък обем, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.

Характеристики

New

Продукти в категория