.

.

New
Kleenplus Скъпа нашивка за десертни кексчета, розови страхотни кифли, мультяшные етикети, занаяти, изкуство, шиене, ремонти, бродирани с железни ленти за бейджей Направ?

Kleenplus Скъпа нашивка за десертни кексчета, розови страхотни кифли, мультяшные етикети, занаяти, изкуство, шиене, ремонти, бродирани с железни ленти за бейджей Направи си сам, деним яке, чанта, раница, шапки

BGN 4.19

Сума
На склад

този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност Гаранция за 100% удовлетвореност.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане.Размер : 3,5/8 X2,6/8 инча/ е показано на следващата фигура. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Ако има проблем, пишете ни!Ние се радваме да помогнем. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.Инструкция за проглаживанию : .Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.

Характеристики

New

Продукти в категория