.

.

New
Влияние на Топка за укрепване на китката, Фитнес Жироскоп, Обзавеждане за декомпресия, както и за укрепване на Пръстите на ръцете, костите на китките и мускулите (Цв

Влияние на Топка за укрепване на китката, Фитнес Жироскоп, Обзавеждане за декомпресия, както и за укрепване на Пръстите на ръцете, костите на китките и мускулите (Цвят: черен)

BGN 23.74

Сума
На склад

Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете на други наши продукти, за да намерите желания от вас стилСъдържа : захранващ топката за китката, каишка за китката, чанта за топката (не включително други неща) 4. Наручный топката е оборудван с изключително практична функция за автоматично стартиране. Обвивка : метал, силикагель3. ✔ [Малки и големи, носете ги със себе си] Играчки за дланите може да се практикува по всяко време, което дава добър тренировъчен ефект за хора, които прекалено напрягают китката, и няма ограничение за мястото на провеждане.Name : крушка за укрепване на китката 2. Приложение : тренирайте силата на китката, ослабляйте декомпресия, премахване на умората ✔ Как да използвате : 1.Само трябва да се върти запястьем, за да увеличите скоростта и да го синхронизирате с въртене на топката. Компактен и лек, преносим и лесен за съхранение. ✔[Неща] Висококачествени материали от с сплав, включително топчета с метална сърцевина, умерено тегло, висока стабилност, не се страхува от напукване, не губи тръпката, се взема предвид красота и дълголетие. Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас. Усещайки, че обхватът се върти, плъзнете топката от ляво на дясно в кръг, бавно да се върти топката на китката, а скоростта може да се увеличи за сметка на инерцията ✔ Забележка : поради осветление и различни дисплеи цвета на продукта е на снимката може да се различават малко от реалните. ✔ [Облекчава болезненост и укрепва силата на] Продължителна употреба на топка за китката може ефективно да тренирате мускулите на цялата ръка, като помага за облекчаване на мускулната болезненост, причинени от продължителната употреба на китките и ръцете. ✔[Механична енергия, храна не се изисква] Завъртане на китката си взаимодейства с вградена въртяща се сфера, създаване на центробежную сила и обхват се върти с висока скорост, използвайки принципа на жироскоп и небесната механика.Укрепване на пръстите на ръцете, китките, дланите, ръцете, раменете, бицепса и т. Бързо освободете сърцевината топчета, големи пръсти на двете ръце и завийте на топка ладонью3. ✔ [Малки и големи, носете ги със себе си] Играчки за дланите може да се практикува по всяко време, което дава добър тренировъчен ефект за хора, които прекалено напрягают китката, и няма ограничение за мястото на провеждане.Ефективно премахва болката в китката, изтръпване на пръстите и дланите. ✔ [Идеален за тренировки] Много подходящ за голф, тенис на маса, катерене, колоездене, баскетбол, крикет, бойни изкуства и за подобряване на ефективността на пианисти, барабанист и китарист.

Характеристики

New

Продукти в категория