.

.

New
Самозапускающийся Топка за китката, Сервоусилвател на улавяне на ръка, с led подсветка, Играчки за Забавление и почивка, които Правят стрес, Тренирующие улавяне (Цвя?

Самозапускающийся Топка за китката, Сервоусилвател на улавяне на ръка, с led подсветка, Играчки за Забавление и почивка, които Правят стрес, Тренирующие улавяне (Цвят: червен)

BGN 1.67

Сума
На склад

✔ [Лекота на употреба] Малък и портативен, можете да го вземете със себе си Бързо освободете сърцевината топчета, големи пръсти на двете ръце и завийте на топка ладонью3. Наручный топката е оборудван с изключително практична функция за автоматично стартиране. Компактен и лек, преносим и лесен за съхранение.✔ [Високо качество] Устройството не разполага с никакви странни вибрации. ✔ [Идеален за тренировки] Много подходящ за голф, тенис на маса, катерене, колоездене, баскетбол, крикет, бойни изкуства и за подобряване на ефективността на пианисти, барабанист и китарист.Name : крушка за укрепване на китката 2.Вътрешен led индикатор cool светва при въртене, батерия, не се изисква, а китката може да се върти за захранване. Помага за облекчаване на напрежението без батерии или захранване. ✔[Полезно за здравето] Той може ефективно да облекчи скелетно-мускулна болка, причинена от продължително използване на китките и дланите, а също така може да помогне на любителите на фитнеса провеждане на целенасочени тегло обучение. Благодарение на гъвкавост на дизайна се получава пъстро и много готино ✔Specification1. Кликнете големи пръсти на двете ръце в посока на стрелките, сочещи към центъра на топката, докато съпротива не ще е голямо и центъра на топката не може да покатиться. Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Просто започнете с дантела.Възстановете мускулна болка, убиват времето и да получите повече удоволствие!. Това помага за усъвършенстване на малък мотор, на която сте усвоили в нестандартни ръце. ✔[Нов дизайн с led] - Нов дизайн с led подсветка позволява бързо да се върти, което е много интересно. Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете на други наши продукти, за да намерите желания от вас стил. Усещайки, че обхватът се върти, плъзнете топката от ляво на дясно в кръг, бавно да се върти топката на китката, а скоростта може да се увеличи за сметка на инерцията ✔ Забележка : поради осветление и различни дисплеи цвета на продукта е на снимката може да се различават малко от реалните.

Характеристики

New

Продукти в категория