.

.

New
GLJ Плаващи Рафтове За баня, Стенни Закачалка за кърпи с две кръст-образни греди от неръждаема стомана, Без перфорация, удобен и практичен, за душ-на стая, хол (Размери

GLJ Плаващи Рафтове За баня, Стенни Закачалка за кърпи с две кръст-образни греди от неръждаема стомана, Без перфорация, удобен и практичен, за душ-на стая, хол (Размери: 41,5 cm)

BGN 2.00

Сума
На склад

Поставяне на фолио с помощта на винтов5 Поради осветление заснемане и други причини може да има малка разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт, моля те, прости ми 2.★ [Високо качество] Тази закачалка за кърпи са изработени от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, хромирована, която е здрава и трайна. Размер : 41,5x11,5 см/16x5 инча 51,5x11,5 см/20x5 инча 61,5x11,5 см/24x5 81,5 см х 11. ★ [Елегантна дъга] Дъга полира, гладка и не травмирует ръцете, до нея е лесно да се получи достъп. Вграден процес, трайна и стабилна ★Specifications : 1.Можете не само да съхранявате и сухи кърпи, но и да даде на вашата баня, модерен вид. ★ [Вградена технология] Лявата и дясната греда изпълнени от вградени технологии, лявата и дясната страна не расшатаны, здрава и надеждна, закрепени шестигранными винтове, удобен монтаж, ефективна фиксация полотенцесушителя, еднакво усилие и му е трудно да се отпуснеш. Изберете точка за инсталиране и отбележете положението на отвора на дръжката 2.Можете не само да съхранявате и сухи кърпи, но и да даде на вашата баня, модерен вид. ★ [Прост и универсален] Плавни линии, красиви извивки, прости и трайни форми, подходящи за различни стилове на оформяне, можете да го инсталирате в бани, кухни, бани и други места. ★ [Елегантна дъга] Дъга полира, гладка и не травмирует ръцете, до нея е лесно да се получи достъп. Може да се използва след инсталацията ★ поддръжка на продукта : 1. Моля, обърнете внимание върху почистването на скритото положение на стеллажа за съхранение, за навременно почистване може да се направи рафтове за съхранение на толкова дълъг, като нов. Материал от неръждаема стомана, антикоррозийный и антиоксидантно 3. ★ [Високо качество] Тази закачалка за кърпи са изработени от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, хромирована, която е здрава и трайна. Редовно почистване на рафт, за да поддържа външния си вид на ярки и чисти; 2. Задайте закачалка за хавлии в основата и затягане на нея шестигранным гаечен ключом6. Материал : неръждаема сталь3. Огъване на дъги са гладки и не причинява вреда на вашите рукам2. Използвайте електрическа бормашина диаметър 6 мм, за да се осъществят отверстия3. Поставете расширительную тръба в кладенец 4.Закачалка за кърпи с две кръст-образни греди, изработени от неръждаема стомана, с висока носеща способност, не избледняват, не ръждясва, не се кора се превръща черно и е подходящ за широка гама.

Характеристики

New

Продукти в категория