.

.

New
Устройство, за укрепване на китките, Самозапускающийся Влияние Топка, с led подсветка, Метално Тихо Центробежное Устройство за фитнес (Цвят: Червен)

Устройство, за укрепване на китките, Самозапускающийся Влияние Топка, с led подсветка, Метално Тихо Центробежное Устройство за фитнес (Цвят: Червен)

BGN 0.33

Сума
На склад

4Различни групи от хора имат различен контрол. ☞[Защита на каишка на китката, мобилност и сигурност] : При използването му носете специален каишка на китката, за предотвратяване превишаването на основни скорост прекомерно усилие, което е по-безопасно.Това също е добро разминочное упражнение, преди да играете на голф, баскетбол, катерене и други спортове. Кликнете големи пръсти на двете ръце в посока на стрелките, сочещи към центъра на топката, докато съпротива не ще е голямо и центъра на топката не може да покатиться. Усещайки, че обхватът се върти, плъзнете топката от ляво на дясно в кръг, бавно да се върти топката на китката, скоростта може да се увеличи с помощта на инерцията☞☞ Обслужване : 1.Високо качество на най-горния топката изглежда много модерно. Зашеметяващ симулатори за загряване, които повишават силата на пръстите на краката и сухожилията. Опъна костите, Подпомага движението на кръвта и подобрява работата на стомашно-чревния тракт.Колкото по-висока е скоростта, толкова по-генерируемая сила.Колкото по-висока е скоростта, толкова по-генерируемая сила.Това е не само добра играчка, но и може да се използва за тренировка на мускулите по всяко време и на всяко място. ☞[Защита на каишка на китката, мобилност и сигурност] : При използването му носете специален каишка на китката, за предотвратяване превишаването на основни скорост прекомерно усилие, което е по-безопасно.☞☞Спецификация : Основен материал : силиконова гума, цинк, сплави, поликарбонат, полипропиленразмер : 70x70x55 мм Съдържа : топка за китката (без да се включват други неща)☞☞ Как да използвате : 1.Колкото по-бързо, ако вие се въртите, толкова по-ярка става светодиод. Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас. Изживейте своята стрес отново, особено на помощ за възстановяване на увредените мускули и сухожилия.Заредете се с енергия на мускулите и клетките.Побереги си мишка на ръцете и раменете. ☞[Чисто механичен дизайн] : Ритъма и скоростта на въртене на ядрото може да се коригира произволно с помощта на човешкия контрол.Различни групи от хора имат различен контрол. Автоматично led осветление. ☞[Приложение] : Високоефективен симулатор за усилване на захващане за голф, тенис на маса, катерене, колоездене, баскетбол, крикет, бойните изкуства и с подобрени игрови характеристики за пианисти, барабанист и китарист. ☞[Тренирайте на китката и ръката] : Топка за подобряване на работата на ръцете - това е центробежная сила, създадена от взаимодействието между въртенето на китката и вътрешен въртящ се сърцевина, която може да поддържа висока скорост на въртене на ядрото, насърчаване на кръвообращението и засилване на пръстите, китката, четка, предмишница, бицепс, трицепс и сухожилията, както и силата на раменете, възстановяване на мускулната сила.

Характеристики

Main material:
Silicone rubber, zinc alloy, polycarbonate, polypropylene
Size:
70x 70x 55mm
Contains:
wrist ball(Not including other things)
☞☞ How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
☞☞ Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :
New

Продукти в категория