.

.

New
BEDCY 15 бр. Комплект за нокти от Неръждаема Стомана, нокторезачки, Ножици, Пинсети, Ушна Пръчка, Педикюр, Маникюр, набор от Инструменти за дизайн на ноктите (Цвят: 8 бр. р?

BEDCY 15 бр. Комплект за нокти от Неръждаема Стомана, нокторезачки, Ножици, Пинсети, Ушна Пръчка, Педикюр, Маникюр, набор от Инструменти за дизайн на ноктите (Цвят: 8 бр. розово)

BGN 0.33

Сума
На склад

Общ набор от машинки за подстригване нокти се предлага в кожен калъф, благодарение на което всеки компонент се износва по-лесноНожица за нокти остри и водоустойчиви, не е лесно ръжда.100% чисто нов и високо качество, маникюр, комплектът включва и грижа за лице/ръце/крака.Идеален подарък : Многофункционален комплект за нокти отговаря на вашите нужди.Предпазни мерки : За продължителна употреба е добре да се държи инструмент за чистота и сухота след употреба и след всяка употреба почисти го обратно в калъф.Най-добрият подарък за приятели, членове на семейството, любителите на маникюр и педикюр.Лесно се затваря и се отваря.Различни инструменти, за да отговарят на вашите различни изисквания, включително да се грижи за ръце, грижа за лицето, грижа за краката, ниско тегло, са подходящи както за професионална, салон, така и за домашна употреба.Най-високо качество : Педикюрный комплект е изработен от солидна неръждаема стомана и е с гладка структура на мълния.

Характеристики

New

Продукти в категория