.

.

New
Вентилатор за колички VASG капацитет 5200 mah, захранван с батерии, Ръчни мини вентилатор с гъвкав статив, Детски вентилатор, захранван с батерии, Персонален вентилатор ?

Вентилатор за колички VASG капацитет 5200 mah, захранван с батерии, Ръчни мини вентилатор с гъвкав статив, Детски вентилатор, захранван с батерии, Персонален вентилатор с възможност за въртене на 3 степени за бебешко

BGN 12.46

Сума
На склад

Този вентилатор за колички работи дори и при заредена!【2023 ОБНОВЕН ГЪВКАВ СТАТИВ】Статив преносим вентилатор VASG е изработен от висококачествен гъвкав мек силиконов материал, от метал. 【Силен вятър и сверхшумный】 Този вентилатор за детска количка с професионални висока производителност бесщеточным двигател с висока скорост на въртене, силен вятър и ниски нива на шум (≈ 57 db).Повече не се притеснявайте за това, че детето ви засунет пръст на фен!Позволете на вашето дете сигурно се насладите на хладно, леко вятър на всяко място.Можете да се огъват под всякакъв ъгъл, за да закачите детска количка, креватче, велосипед или кола.Зареждане чрез компютър, лаптоп, мобилни храна, адаптер за мобилен телефон, зарядно за кола и т. 3 регулируеми на скоростта на вятъра, за да отговори на нуждите на различните среди и колебания на температурата.Плюс безшумен мотор, подходящ за спокоен и комфортен сън на вашето бебе или за вашия спокоен и тих офис / четене. 【Здрав】 Качеството на преносим вентилатор VASG е много добро!По някаква причина, ако не сте напълно удовлетворени защитен калъф за екрана VASG, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез секцията "Контакт с продавача" на.

Характеристики

New

Продукти в категория