.

.

New
INOOMP 7 бр. устата охрана Аксесоари За Упражнения Кутия За Вставных Зъби във формата На Сърце Кутия За устата охрана Преносим Кутия За Съхранение Кутия За Съхранение ?

INOOMP 7 бр. устата охрана Аксесоари За Упражнения Кутия За Вставных Зъби във формата На Сърце Кутия За устата охрана Преносим Кутия За Съхранение Кутия За Съхранение на Вставных Зъби Домакински Кутия За устата охрана

BGN 4.86

Сума
На склад

19 см / 2Защитен калъф за зъби : Материал на безопасен и висококачествен, в него няма вредни вещества. Това е много тактично. -Добра кутия за съхранение и идва с ниски, практичен калъф.Контейнер-хонорар за зъби : Това е добър подарък за някои приятели, които носят протези, тиранти, ортодонтию и т.Контейнер за тави за зъбни протези : той е устойчив на надраскване, което позволява да запишете вашите тиранти на сигурност и чистота.Кутия за съхранение на зъбни протези : Защитава вашите зъбни скоби от фантомни в съда. -Изящна изработка изработка и обикновен външен вид предоставят практичност и дълготрайност на контейнера за зъбни протези. -Прости на вид дизайн прави калъф за зъбни протези, удобно и практично футляром. Пътен калъф за зъбни протези : Обикновен външен вид прави калъф за зъбни протези, удобно и практично. -Удобен и лесен за употреба, съхранявайте тиранти чиста, суха и добре, увеличете броя на cvr.Списък с пакети 7 x Седалките Характеристики -Материал : Кутия за устата охрана във формата на сърце от полипропилен Цвят : бял кутия за съхранение на зъбни протези -Размер : 7.Предпазител за устата охрана Можете да ги пуснат директно в джоба или в чантата си.

Характеристики

New

Продукти в категория