.

.

New
Направи си САМ 180 Опаковки Целлофановых пакети за предложения за Хелоуин, Пластмасови Опаковки за бонбони за децата, Прозрачни Пакети за закуски, Подаръци за Парти?

Направи си САМ 180 Опаковки Целлофановых пакети за предложения за Хелоуин, Пластмасови Опаковки за бонбони за децата, Прозрачни Пакети за закуски, Подаръци за Партита на Едро с 210 Закручивающимися завязками

BGN 3.00

Сума
На склад

размери 27,5 х 12,5 см / 10,8 х 5 инчаИдеален за аксесоари за партита за Хелоуин, детски игри, декорации за Хелоуин и всичко, което искате да приложите!.Пакети за предложения за Хелоуин, изработени от хранително-пластмаса, трайно и безопасно. 210 x 4,7-инчов обрат-завязок.Домашно комплект, подходящ за приготвяне на домашни сладкиши, бонбони, орехи, бисквитки, предложения, закуски, награди, подаръци за партита.Чудесно за съхранение на предложения, бонбони, сладкиши, закуски, украса за парти в чест на Хелоуин и малки аксесоари за партита.Добро допълнение за вашия Деня на Хелоуин и ще привлече вниманието както на възрастни, така и деца. ?Материал - Пакети за предложения за Хелоуин, изработени от хранително-пластмаса (OPP), не се разкъсват лесно, трайно и безопасно. ?Широко приложение - Чанти и калъфи за партита за Хелоуин, направени със собствените си ръце, подходящи за домашни торти, бонбони, орехи, бисквитки, предложения, закуски, подаръци, подаръци за партита, шоколад, плодове, зърна, сушени плодове, мармалад или всичко, което искате да запазите свежи. ? Опаковка - 180 пластмасови опаковки за шоколадови бонбони на Хелоуин в 6 стилове, всяка хубаво стил по 30 бр. ?6 Сладък стил - прозрачни подарък пакети за Хелоуин с участието на прилепи, тикви, черепи и вещици.

Характеристики

New

Продукти в категория