.

.

New
ММ Кухненски рафт за съхранение, Дървена стойка за микровълнова фурна, Шкаф за фурна, лавица за книги, Рафтове за принтер (Размер: 70 см х 32 см х 40 см)

ММ Кухненски рафт за съхранение, Дървена стойка за микровълнова фурна, Шкаф за фурна, лавица за книги, Рафтове за принтер (Размер: 70 см х 32 см х 40 см)

BGN 34.14

Сума
На склад

Стелажи - идеалното място за публикуване на снимки, свещи, книги, чаши, или всичко, което ви дойде в главата.Срокът за доставка е 9-15 дни.Пратката включва : 1 х устройство за съхранение (декоративни елементи, показани на снимките на продукта не са включени).Директни продажби от производителите.★ Идеални рафтове за витрини: Стелажи могат да работят добре като дисплей, за DVD-та, бижута, снимки, огледала, колекции и се поберат в малко кътче на дома ★ Характеристики : 1. Също така са идеални за огледала, книги и украса за спални или дневни. Срокът за доставка е 10-15 дни, а срока за връщане е около 30 дни. Подходящ за всекидневна, кухня, антре, спалня, офис.На снимките са показани на илюстрацията. Има малка разлика между изображението и реалния стока, дължаща се на яркостта. Поради ръчно измерване на поръчката в размер на 1-2 см, моля, имайте предвид точният размер, който има предимство.Дървени стелажи лесно да се справи, лесно се деформират, повърхността е боядисана защитна боя и не променя цвета си. Стелажи позволяват да се използва всеки сантиметър от пространството в ъгъла на къщата, осигурява идеалното решение за съхранение на дисплеи в спалните, хол, офис помещения или кухнях2. Избършете с чиста влажна кърпа.Здрава конструкция, елегантен и красив дизайн прави кухнята по-красива и организирани.Практично, едно компактно устройство за съхранение.

Характеристики

New

Продукти в категория