.

.

New
CLISPEED 1 комплект за домашен фитнес с кърменето М мускули със сила на бицепса за полезна Тренажерной спуснати ръце Черно Тренажерное Обзавеждане Система за захващан?

CLISPEED 1 комплект за домашен фитнес с кърменето М мускули със сила на бицепса за полезна Тренажерной спуснати ръце Черно Тренажерное Обзавеждане Система за захващане на въжето Доставка Дюзи Професионален САМ One

BGN 15.75

Сума
На склад

5 инча, и можете да закупите този пакет и на тренажор за мускулите, за цена. отжимательная планк - добър инструмент за изграждане на мускулна маса. - Отлично качество на производство на това устройство ще ви осигури удобство в използване на кабелна закрепване на тренажор.СЪВЕТИ ЗА ОБОРУДВАНЕ с кабел - Можете да получите цялостна тренировка за укрепване на гърба, раменете и ръцете.ВЪРТЯЩАТА се дюза за мряна- 【 】 Той се отличава фини довършителни и е изработен от висококачествен материал, който издържа на високо напрежение и gravity.Информация за стоки Дръжка за треньор на Този набор от аксесоари за фитнес лек, лесно и удобно за носене и съхранение.ДЮЗА ЗА ПРЕСОВАНО ТРИЦЕПС С помощта на КАБЕЛ - при използване на симулатори фитнес ефект ще бъде по-добре.АКСЕСОАРИ за симулатори - Икономичен, можете да закупите този набор от стоки в магазина.it сигурност, това ще ви донесе отлични впечатления и приятно занимание.Аксесоари за дома фитнес зала Набор от аксесоари за фитнес е изработен от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба. - Можете да получите цялостна тренировка за изграждане на гърба, силни рамене и ръце, вграден инструмент за фитнес и САМ. - Този комплект дюзи за кабелна тренажор ще бъде допълнение към всеки тренажеру за мускулите в домашния фитнес зала.

Характеристики

New

Продукти в категория