.

.

New
Простор за килими Dryser 6pk Air Инициатор за 3 Платна Промишлен Външен вентилатор мощност 1/3 с. л. с 2 Изхода GFCI - Сив Штабелируемый Вентилатор За Сушене на килими Вентилат?

Простор за килими Dryser 6pk Air Инициатор за 3 Платна Промишлен Външен вентилатор мощност 1/3 с. л. с 2 Изхода GFCI - Сив Штабелируемый Вентилатор За Сушене на килими Вентилатор

BGN 39.99

Сума
На склад

Може да штабелировать за постигане на ултра-висока мощностПредпазни решетки на изхода и на всмукателните дупки улавят боклука и чужди предмети от попадане в вентилатор за безопасна, непрекъсната работа.Три положения на подаване на въздуха позволяват насочване на въздушния поток е необходимо за хоризонтален, на диагонала или възходящ обдува. Този фен на професионален клас промишлена мощност ще задоволи всички ваши нужди в циркулация на въздуха.Лек, малко над 22 килограма, този компактен, но мощен вентилатор е изключително удобен.Конструиран така, че да издържат на екстремни условия и честата транспорт между работни места.Размери : 18 см дължина х 18. : 115 Волта, 60 Hz, 2.Благодарение на точно спроектированному работното колело за максимална ефективност и най-добрите в своя клас производителност CFM (кубични фута за минута) благодарение на мощния двигател с мощност 1/3 конски сили.Налични количества : 1, 6, 12.Оборудван с четири нескользящими крака за стабилност и сигурност по време на работа, както и солидна дръжка за лесно пренасяне.3 Усилватели (в зависимост от настройките за захранване), 1/3 конски сили.5 инча x 18 инча височина.

Характеристики

New

Продукти в категория