.

.

New
Ipetboom Дървена джудже хамстер Туннельная Тръба Играчка Сърдит Тунел Стълба на Моста Костур Гора Сърцевината на Ствола на Дървото Малко Животно Гнездование Среда Кл?

Ipetboom Дървена джудже хамстер Туннельная Тръба Играчка Сърдит Тунел Стълба на Моста Костур Гора Сърцевината на Ствола на Дървото Малко Животно Гнездование Среда Клетката Аксесоари за Протеини Плъхове Папагали 20 см

BGN 29.69

Сума
На склад

Малък размер, не заема място в клетката✨ Лесен за почистване, устойчив на абразия и устойчив на повреди. ✨ Повърхност е гладка и безопасна и няма да навреди на ножкам малките домашни любимци, че са безопасни и практични. ✨, Поради особеностите на живота на малките домашни любимци, този защитен и тайният тунел на убежище може да отговори на нуждите на малките домашни любимци. ✨Тази играчка-убежище за хамстер осигурява на вашия домашен любимец комфортно място за игри и упражнения, много интересно. ✨Дървен тунел за покриване на хамстер е изработен от висококачествен материал, естествен, декоративен, практично и трайни.

Характеристики

New

Продукти в категория