.

.

New
STOBOK 1 Комплект Притежателя Лента Диспенсер за Прозрачна Лента, Натиснете Лентата, Тенис на Диспенсер За Лента за употреба За Рязане на Ленти Диспенсер за Трансферн?

STOBOK 1 Комплект Притежателя Лента Диспенсер за Прозрачна Лента, Натиснете Лентата, Тенис на Диспенсер За Лента за употреба За Рязане на Ленти Диспенсер за Трансферной Лента Диспенсер за Сублимация Лента Нож

BGN 1.33

Сума
На склад

50 X12Диспенсер за лента : Тя е проста конструкция, но много практични за използване, което ви гарантира приятно изживяване употреба.Държач на лентата за маса : ??Опаковка : комплектът включва : 1 х диспенсер за ленти, 1 х инструкции за експлоатация.Държач на лентата за маса : ??Опаковка : комплектът включва : 1 х диспенсер за ленти, 1 х инструкции за експлоатация. -Диспенсер за лента, предназначена за съхранение на вашата лента, и можете да видите лента вътре в инструмент за рязане на ленти.Това е удобен нож за лентата, който може да даде на своите приятели. държач за лента Можете да организирате и съхранявате лента в този диспенсере, който е много удобен за използване. -Нашият практичен нож за лентата добре е направен и ще ви осигури по-добър опит сублимация на диспенсера за лентата. -Цвят : розов диспенсер за тиксо -Благодарение на тяхната светлина тегло и компактен размер на опаковка за сублимация лента е много удобно да се съхранява и транспортира.Държач за десктоп лента : Доведете живот и прост стил на вашия работен плот!Стилен и очарователен дизайн, модерни офис консумативи.Диспенсер за налягане, лекувани ленти : лента може лесно и бързо се нарязва, като елиминира необходимостта да се насладите на ножица.50 см/на държач за лента 8.Диспенсер за лента : Тя е проста конструкция, но много практични за използване, което ви гарантира приятно изживяване употреба. -Материал : ABS, държач за сублимация лента от неръждаема стомана-Лента може лесно и бързо се нарязва, което премахва необходимостта от неприятности при използване на ножица, полуавтоматични държач за лента.Това е удобен нож за лентата, който може да даде на своите приятели.

Характеристики

New

Продукти в категория