.

.

New
Протектори на Ръба на автомобилни гуми, Протектор на Джантата за Автомобилни колела, Протектори Джанта за смяна на гуми на Мотоциклет, Протектори Джанта за Смяна н?

Протектори на Ръба на автомобилни гуми, Протектор на Джантата за Автомобилни колела, Протектори Джанта за смяна на гуми на Мотоциклет, Протектори Джанта за Смяна на гуми на Мотоциклет, Защитни Нива за облекчаване на

BGN 5.43

Сума
На склад

[Трайност и многократно използване на] : Протектор на джантата мотоциклет за смяна на гуми, изработени от висококачествена полиуретанова материал, мек и траен; може да се използва няколко пъти, без да се повреди или износване, осигурява продължително и сигурно обслужване Е изработен от висококачествена полиуретанова материал, много мек и издръжлив. [Лесен монтаж] : Защитни дискове rim blades са оборудвани с дупки и канатами, им е лесно да се инсталира без инструменти, не трябва да се променя, нарязани или учение; те лесно отваливаются, са идеални за подмяна на стари или износени.Това наистина е практичен и полезен инструмент. Отличен за смяна на гуми на мотоциклет в гаража или пътуване. [Перфектна защита] : е Предназначена за защита на дискове от scuffs и надраскване, при смяна на гуми, намаляване на риска от случайна повреда на вашите девствени джанти инструменти за смяна на гуми, като шиномонтажные лъжици / ютии / лоста. [Професионален дизайн] : Нашите инструменти за смяна на гуми за мотоциклети имат защитна повърхност с извита повърхност във формата на полумесец, която по-дълбоко катастрофи в джантата и значително предпазва гумата от повреди; Ярко-жълти и оранжеви цветове изглеждат по-модерен и уникален. [Лесен монтаж] : Защитни дискове rim blades са оборудвани с дупки и канатами, им е лесно да се инсталира без инструменти, не трябва да се променя, нарязани или учение; те лесно отваливаются, са идеални за подмяна на стари или износени. [Трайност и многократно използване на] : Протектор на джантата мотоциклет за смяна на гуми, изработени от висококачествена полиуретанова материал, мек и траен; може да се използва няколко пъти, без да се повреди или износване, осигурява продължително и сигурно обслужване. [Добра еластичност] : Протектор на джантата за автомобилните колела е добра еластичност, и след огъване и деформация, тя може незабавно да възстанови първоначалната си форма, лесен за употреба, переноске и съхранение.Той е предназначен за защита на джанти от надраскване от шиномонтажных лостове и инструменти при подмяна на всички видове гуми, особено на мотоциклети. [Професионален дизайн] : Нашите инструменти за смяна на гуми за мотоциклети имат защитна повърхност с извита повърхност във формата на полумесец, която по-дълбоко катастрофи в джантата и значително предпазва гумата от повреди; Ярко-жълти и оранжеви цветове изглеждат по-модерен и уникален.

Характеристики

New

Продукти в категория