.

.

New
Косметичка AMQTSLM в опрятном стил с нашивкой от шенилна с надпис, Малка Косметичка за грижа за кожата, Пътна Чанта-Органайзер за козметични принадлежности, Косметичк?

Косметичка AMQTSLM в опрятном стил с нашивкой от шенилна с надпис, Малка Косметичка за грижа за кожата, Пътна Чанта-Органайзер за козметични принадлежности, Косметичка за грим с цип за жени и момичета (Моранди Coffee)

BGN 1.00

Сума
На склад

ако не сте 100% доволни от косметичкой, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се разберем с него в скоро време 【Сладък дизайн】 Чанта за тоалетни принадлежности, изпълнена в стил neatest ивици, с прекрасни шарки.Преливащи се цветове, модели и приятен цвят може да повиши настроението ви и подчертават вашият личен характер.Преливащи се цветове, модели и приятен цвят може да повиши настроението ви и подчертават вашият личен характер.【Материал】 Косметичка е изработена от качествена полиэстеровой плат, украсен с ярки ивици от шенилна и блестяща университетските букви, както и цип в същия цвят, което придава сладък и чист вид. 【Многоцелеви】 Калъф за тоалетни принадлежности идеален като организатор за грим, пътна чанта за тоалетни принадлежности, козметика чанти за грижа за кожата, своята практика за моливи или пенала и организатор за чантата си; също така е подходящ като подарък за рожден ден за момичета, подаръци на приятелките си булката, коледен подарък. 【Размер】 малка косметичка размер 18*7* 9 см / 7. ако не сте 100% доволни от косметичкой, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се разберем с него в скоро време. 【Гарантирано качество】 женски козметични чанти от плътна тъкан, хубава подплата, стабилна двойни ципове, закопчалка отгоре.Вие ще получите 1 бр. Това незаменими чисто ученически пособия за момичета. 【Размер】 малка косметичка размер 18*7* 9 см / 7. Това незаменими чисто ученически пособия за момичета. 【Гарантирано качество】 женски козметични чанти от плътна тъкан, хубава подплата, стабилна двойни ципове, закопчалка отгоре.5 инчов едно голямо отделение лесно се побира free toiletries пътни размер или по-големи средства за грижа за кожата, коректор, червило или други малки предмети.

Характеристики

New

Продукти в категория