.

.

New
Healifty 20pcs Капки за очи Краен за Очите, Бутилка Боя Празни Бутилки за Олио, Пластмасови Съдове за Етерични Масла Леки Шапки за Разтворители Копър Малко с Изтичане на П?

Healifty 20pcs Капки за очи Краен за Очите, Бутилка Боя Празни Бутилки за Олио, Пластмасови Съдове за Етерични Масла Леки Шапки за Разтворители Копър Малко с Изтичане на Парфюми Сжимаемая Капающая Черна

BGN 57.42

Сума
На склад

Списък на пакетите 20 x Флакона за очни капки Характеристики -чудесно за очни капки, леки масла и удобно се побира в чантата сиСжимаемые флакони Тези празни флакони-капкомер, изработени от висококачествен полиетилен ниско налягане, материал сигурно и е преминал цялостна обработка.УШНА ПИПЕТА - чудесно за разтворители, леки масла, лепила, бои, есенции, очни капки, физиологичен разтвор. -Изработен от екологично чист материал LDPE, можете да сте сигурни в използването в продължение на дълго време.МИНИ бутилка-краен-Изработен от екологично чист материал LDPE, можете да сте сигурни в използването в продължение на дълго време.БУТИЛКА за ТЕЧНОСТИ за очи В ОПАКОВКА ЗА грим за еднократна употреба С винт на КАПАКА - чудесно за очни капки, леки масла и удобно се побира в чантата си.ФЛАКОНИ за пипети за ОЧНА ТЕЧНОСТ -Размер около : Височина-5,5 см, капацитет от 5 мл. -Размер : около 5,50 X2,00 X2,00 см /2,16 X0,79 X0,79 инча-Устойчив на компресия корпус бутилка позволява лесно да се контролира дозата. Бутилка за течности за очите за многократна употреба се използва с винт капак за Бутилка-краен за течност за очите има специален дизайн с въртящ се капак, и течността никога не произтича от флакона.

Характеристики

New

Продукти в категория