.

.

New
Кристални Игли за Коса, Цветя, Сватбена Украса За Коса, Щипки за Коса, за жени и Момичета, Фиби за Коса С Кристали, Аксесоари за Коса, 3 бр.

Кристални Игли за Коса, Цветя, Сватбена Украса За Коса, Щипки за Коса, за жени и Момичета, Фиби за Коса С Кристали, Аксесоари за Коса, 3 бр.

BGN 1.67

Сума
На склад

Ретро-стил от декорация под формата на кристали придава такъв очарователен цвятЧасти от листа и кристали, блестящи и много нежни.Ретро-стил от декорация под формата на кристали придава такъв очарователен цвят. Материал на продукта : три различни щипки за коса различни стилове, изработени от елегантните и красиви кристали, изкуствени кристали и метални сплави.Ретро-стил от декорация под формата на кристали придава такъв очарователен цвят.Той здраво се държи на косата си, не ще бъде лесно отваливаться и няма да ги боли. Щипки за коса от три различни стилове, изработени от елегантните и красиви кристали, изкуствени кристали и метални сплави. Тази стилна и изискана шнола за коса също ще се превърне в най-добрият подарък, майки, сестри, приятели и за самите вас!.Всеки детайл - 3шт. Характеристики на продукта : Най-голямата особеност на тези кристални кристали е, че те са трайни, лесни за употреба и тяхното не е лесно да боли.Подходящ за жени с гъсти / нормални / редки / тънка коса.Той здраво се държи на косата си, не ще бъде лесно отваливаться и няма да ги боли. Дължината на тези игли е около 85 мм / 3,28 инча, а ширината - около 2 мм / 1 инч. Използване на продукта : Например, при подстригване или полагане им може бързо и небрежно, или полуофициально връзвам косата си. Приложими случаи : много подходящ за партита, пазаруване, срещи, измиване на лицето, на сутринта гримиране, готвене или за къпане при полагане на косата. Поддържайте прическата в ред. Поддържайте прическата в ред. Използване на продукта : Например, при подстригване или полагане им може бързо и небрежно, или полуофициально връзвам косата си.Подходящ за жени с гъсти / нормални / редки / тънка коса. Приложими случаи : много подходящ за партита, пазаруване, срещи, измиване на лицето, на сутринта гримиране, готвене или за къпане при полагане на косата.

Характеристики

New

Продукти в категория