.

.

New
FireNova Разработена за iPhone 14 Pro, Силикон Усъвършенстван калъф за телефон [Защита на камерата] с [2 Защитни филм за екрана], Вътре с Мека подплата от микрофибър против над?

FireNova Разработена за iPhone 14 Pro, Силикон Усъвършенстван калъф за телефон [Защита на камерата] с [2 Защитни филм за екрана], Вътре с Мека подплата от микрофибър против надраскване, 6,1 инча, зелен

BGN 10.75

Сума
На склад

【Съответства на цвета на фотоапарата】 В сравнение с калъф за телефон без камера, този силиконов калъф за i Phone 14 Pro ще направи цвят на вашия фотоапарат по същия начин, както и своята практика за телефон, е по-хомогенна и елегантен, като придава на телефона с нов обликЗапазва първоначалната си чувствителност за реакция и сверхчеткость.Точни деколтета за лесен достъп до всички пристанища, не пречещи на използването на камера и светкавица.【Силиконов калъф премиум-клас】 за i Phone 14 Pro, произведен от висококачествено екологично чисто силиконов материал, осигурява не е хлъзгава хващане, сигурно и удобно в очакване.Поддръжка на безжично зареждане.Лесна инсталация и липсата на мехурчета. 【Доживотна подмяна на】 Обещаните перепелиный. 【2 опаковки протектори за екран】 Идват с 2 и с малко пари протектори от военен взривозащитен закалено стъкло с 3 D кръг на ръба на твърдост 9 H.Лесна инсталация и липсата на мехурчета.Гидрофобное и олеофобное покритие Предпазва екрана от следите от пръстови отпечатъци и остатъци от течност. 【Защита на камерата】 Уникална вградена капак камера за защита на обектива на камерата, никога не се притеснявайте за това, какво помещение ще се счупи, и дръжте прах далеч от камерата на i Phone 14 Pro.Гидрофобное и олеофобное покритие Предпазва екрана от следите от пръстови отпечатъци и остатъци от течност. 【Съответства на цвета на фотоапарата】 В сравнение с калъф за телефон без камера, този силиконов калъф за i Phone 14 Pro ще направи цвят на вашия фотоапарат по същия начин, както и своята практика за телефон, е по-хомогенна и елегантен, като придава на телефона с нов облик.Поддръжка на безжично зареждане.Предпазва екрана от надраскване, удари и соударений. 【Защита на камерата】 Уникална вградена капак камера за защита на обектива на камерата, никога не се притеснявайте за това, какво помещение ще се счупи, и дръжте прах далеч от камерата на i Phone 14 Pro.

Характеристики

New

Продукти в категория