.

.

New
Външно заключване на Панти, с брави с ключ, Окачени заключване с ключ, Външен Окачени заключване с 3 ключа, Автоматично заключване на вратите, система за Заключване ?

Външно заключване на Панти, с брави с ключ, Окачени заключване с ключ, Външен Окачени заключване с 3 ключа, Автоматично заключване на вратите, система за Заключване за шкафче, Ширина 40мм50мм60мм (1,6 инча и 2 инча,

BGN 35.52

Сума
На склад

4 инча) Ключове : 3 ключове Забележка : Размер се измерва ръчно, грешка 1-3 мм Солен спрей издържа 72 часа без изричното окисляване, защитени в продължение на 24 часа и може да се използва в нормален режим ● Диаметър на спирателна греди : 7 мм, 9 мм, 10 мм, пространство за заключване : 20x24 мм, 23x30 мм, 27x35 мм, изберете заключване на панти в съответствие с вашите нужди. Параметрите на продукта Материал : сплав стомана Диаметър на пръта на заключване : около 7 мм, 9 мм, 10 мм Размер : около 40x32 мм, 50x37 мм, 60x41 мм (ширина : 1,6 инча и 2 инча, 2. Електрическа бормашина с сърцевина на замъка е тестван в продължение на 1 минута, преки щети не е обичайно използването на опаковъчен лист : 1 заключване на панти + 3 забележка : -Преди закупуването на продукта, моля, уверете се, че размерът лък тел на продукта отговаря на вашите изисквания. В окачена замъка използва се корпуса на замъка от много устойчив на опън с сплав, устойчива на износване и лесно могат да бъдат планирани корозия, дебела запорная греда от неръждаема стомана, устойчиви на промяна и е трудно да се прекъсне, цилиндър замъка на празен ход, висок коефициент на защита от кражба, подходящ за шкафове за съхранение, складове, брави, мотори, спортни зали, гаражи, огради и т.Забележка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще обслужим вас навреме, благодаря ви за вашето разбиране. ● Запорная греда : удебелена запорная греда от неръждаема стомана, 3 ключа, не се страхува от насилието, висока надеждност.

Характеристики

New

Продукти в категория